Vorschmack - Wikipedia
en.wikipedia.org › wiki › VorschmackVorschmack or forshmak (from archaic German Vorschmack, "foretaste" [1] or "appetizer" [2]) is an originally East European dish made of salty minced fish or meat. Different variants of this dish are especially common in Ashkenazi Jewish and Finnish cuisine. Some varieties are also known in Ukrainian, [3] Polish and Russian cuisine. Contents
Vorschmack Recipe | Kashewar Recipes
kashewar.com › en › recipesVorschmack recipe 1 In order to cookid vorschmack according to the recipe of Jewish cuisine, the herring must be soaked in water for 2-2.5 hours, changing the water twice. After soaking, peel and remove the bones from the herring. If the herring is lightly salted, it is not necessary to soak it. 2 Soak the pulp of white bread in water with vinegar.
Vorschmack – Resepti – Viinilehti
viinilehti.fi › reseptiarkisto › vorschmackJun 26, 2012 · Leikkaa lihat isoiksi kuutioiksi. Laita lihat, häränhännät ja kuoritut, viipaloidut sipulit voideltuun uunivuokaan ja paista 220-asteisessa uunissa kauniin ruskeaksi. Nostele lihat ja sipulit pois. Lisää tomaattipyree ja jatka häränhäntien kypsennystä 160 asteisessa uunissa kunnes lihat irtoavat luista. Poista häränhännistä lihat ja lisää noin 2- 3 litraa vettä vuokaan luiden ...