Veripalttu | Liha | Soppa365
www.soppa365.fi › reseptit › lihaJan 15, 2021 · Hansin reseptit on lisännyt 33 reseptiä. Linkitetty 6 keittokirjaan. Veripalttu on edullinen ja ravintorikas, mutta melko lailla unohdettu herkku. Parhaimmillaan se on perunoiden, vastaraastetun piparjuuren ja pienen raikkaan vihersalaatin kanssa.
Veripalttu | Reseptit | Anna.fi
anna.fi › reseptit › veripalttuDec 6, 2022 · 8 Arvostelu Ainekset 1 sipuli voita ½ l verta 1 pullo olutta 2 dl ruisjauhoja 1 dl ohrajauhoja 2-3 tl suolaa 1 dl voisulaa Valmistusohje Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna voi paistinpannussa, lisää sipuli ja kuullota se kullankeltaiseksi. Sekoita keskenään kaikki veripaltun aineet.
Veripalttu - Reseptit | HS.fi - Helsingin Sanomat
www.hs.fi › ruoka › reseptitMar 4, 2010 · Veripalttu. (Uunipannullinen) 1 plo (1/2 l) naudan verta (pakastettua) 2 isoa sipulia 1 pkt (140 g) pekonikuutioita 1 tlk (33 cl) tummaa olutta 2 munaa 1 rkl suolaa 1/2 tl jauhettua maustepippuria 2 rkl siirappia 1 rkl meiramia 1 rkl salviaa 2 dl ruisjauhoja 2 dl vehnäjauhoja Kaada kulhoon kylmää vettä ja pane veripullo siihen sulamaan.