Piirakkapohja - Reseptit - Arla
www.arla.fi › reseptit › piirakkapohja40 minuuttia Hyvä piirakkapohja toimii sekä makeissa että suolasissa piirakoissa. Jos esipaistat pohjaa, se pysyy mehevänä ja rapeana. Kokeile helppoa reseptiä! tallenna resepti Jaa Tulosta Tee näin: Aloita valmistamaan piirakkapohja mittaamalla voi, sokeri ja jauhot kulhoon. Jos leivot suolaista piirakkaa jätä sokeri pois.
Makea piirakkapohja - Valio
www.valio.fi › reseptit › makea-piirakkapohjaJaa resepti Jaa Tulosta Ohje Nypi jääkaappikylmä voi, sokeri, vehnäjauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi (tai muna). Painele taikina tasaiseksi. Kääri kelmuun ja anna levätä jääkaapissa 30 min ennen leipomista. Kauli tai painele taikina ø 28 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Suolaiset piirakat | Myllyn Paras
www.myllynparas.fi › reseptit › suolaisetSuolainen piirakkapohja. Piirakkapohjan tekeminen on yksinkertaista: tarvitset vain jauhoja, suolaa, siirappia, rasvaa ja yhden munan. Sivultamme löytyvällä ohjeella helppo piirakkapohja valmistuu käden käänteessä. Perusohjetta voi varioida lisäämäällä jauhoihin ruista tai käyttämällä gluteiinittomia jauhoja.