Valkosuklaa sopii mangoon todella hyvin, mutta voit tehdä kakun myös ilman valkosuklaakerrosta, jolloin saat hieman matalamman ja vielä mangoisamman kakun. Mango-valkosuklaajuustokakku 18 annosta / yli 60 min / keskitaso
VerkkoMangojuustokakku on yksi juhlien kestosuosikki. Herkullisen juutokakun rapea pohja sekä täyteläisen pehmeä täyte tekee kakusta vastustamattoman hemmotteluherkun!
2. Vatkaa kerma (tai vaniljakastike) vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, sulatettu valkosuklaa ja mangosose. 3. Puristele liotetut liivatteet ja liota ne kuumennettuun mango-appelsiinimehuun. Kaada sitten liuos nauhana täytteen sekaan kevyesti samalla vatkaten. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten ...
Täyte 2 Sekoita jogurtti ja mangosose täytteeseen. Pese appelsiini hyvin ja raasta sen kuorta täytteen joukkoon. Täytteestä tulee jo mangososeen ansiosta kellertävää, mutta itse vahvistin väriä vielä keltaisella pastavärillä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia.
Kakku: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Anna jäähytä hetken aikaa. Yhdistä tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri ja vatkaa tasaiseksi massaksi, niin että sokeri on sulannut joukkoon. Kaada kattilaan omenamehu ja laita lämpenemään liedelle.
Jan 15, 2018 · Parhaista parhain Mangojuustokakku on raikas ja täyteläinen hyydytettävä juustokakku, joka maistuu melkein poikkeuksetta kaikille herkuttelijoille juhlapöydässä tai ihan tavallisessa kahvipöydässä! Ihan siitäkin syystä se on parhain! Nyt ollaan siis perinteiden äärellä.