Väitöstilaisuus - Wikiwand
www.wikiwand.com › fi › VäitöstilaisuusVäitöstilaisuus on tilaisuus, jossa yliopistossa tieteellistä jatkotutkintoa suorittanut opiskelija puolustaa laatimassaan väitöskirjassa esittämiään tieteellisiä tuloksia niihin julkisesti kohdistettua kritiikkiä vastaan. Tilaisuuden aikana vastaväittäjä eli opponentti esittää väitöskirjaan ja sen piiriin liittyviä kysymyksiä, joihin väittelijä vastaa. Vastaväittäjänä ...
Väitöstilaisuus – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › VäitöstilaisuusVäitöstilaisuuden etiketti on varsin muodollinen, joskin yksityiskohdat vaihtelevat paitsi maittain, myös yliopistoittain. Tilaisuus alkaa väittelijän, kustoksen ja vastaväittäjän saapumisella saliin. Tällöin salissa odottava yleisö nousee ylös, ja istuutuu vasta päähenkilöiden otettua paikkansa. Tämän jälkeen kustos avaa väitöstilaisuuden.
Väitöstilaisuus – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/VäitöstilaisuusVäitöstilaisuus on tilaisuus, jossa yliopistossa tieteellistä jatkotutkintoa suorittanut opiskelija puolustaa laatimassaan väitöskirjassa esittämiään tieteellisiä tuloksia niihin julkisesti kohdistettua kritiikkiä vastaan. Tilaisuuden aikana vastaväittäjä eli opponentti esittää väitöskirjaan ja sen piiriin liittyviä kysymyksiä, joihin väittelijä vastaa. Vastaväittäjänä toimii tavallisesti keskusteltavaan aiheeseen perehtynyt tohtori tai professori, ja väitöstilaisuuden kulkua valvoo kustos, joka on myö…
Väitöstilaisuus - UEF Kamu
kamu.uef.fi › tietopankki › vaitostilaisuus-jaVäitöstilaisuus järjestetään yleensä reilun kuukauden päähän siitä, kun tiedekunta on myöntänyt väittelyluvan. Näin väitöskirjan painatus ja julkaiseminen sekä väitöstilaisuudesta tiedottaminen ehditään hoitaa ennen väitöstä. Vaihtoehtoja väitöstilaisuuden toteutukseen 1. Kampusväitös: kaikki osallistujat kampuksella + striimaus
Väitöstilaisuus | Oulun yliopisto
www.oulu.fi › fi › tutkimusPerinteinen väitöstilaisuus, jossa väittelijä, vastaväittäjä, kustos ja yleisö ovat kaikki paikalla väitössalissa Tutkimuksen näkyvyyden lisäämiseksi tilaisuuden voi halutessaan striimata yksisuuntaisesti (kysymysten esittäminen verkonvälityksellä ei ole mahdollista) TAI kaksisuuntaisesti (kysymysten esittäminen verkonvälityksellä on mahdollista).