Tasty Travelissimo
www.rantapallo.fi › tastytravelissimo › 2016/05/14Tonnikalaruisnapit n. 20 kpl – ruisnappeja (meillä oli valkosipulin makuisia) – 1 prk tonnikalaa vedessä – 1 dl aiolia tai tavallista majoneesia – puolikkaan sitruunan mehu – ruohosipulia – suolaa ja mustapippuria Valuta tonnikalasta huolellisesti vesi pois ja mausta se sitten sitruunan mehulla ja ruohosipulisilpulla.
Tonnikalatäyte - Linkosuo
linkosuo.fi › resepti › tonnikalatayteTonnikalatäyte Tonnikalatäyte Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena. Valmistusaika: 10 min Ainekset Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä 1 prk tonnikalaa öljyssä 200 g maustettua tuorejuustoa (ruohosipuli tai aurinkokuivattu tomaatti) 100 g creme fraiche 1 pieni punasipuli 0,5 tl kuivattua tilliä 0,5 tl valkosipulijauhetta