Helppo tonnikalapiirakka - Iltalehti
www.iltalehti.fi › ruoka-artikkelit › aJul 5, 2020 · 1. Kaada vesi pois tonnikalapurkeista. Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan. 2. Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään ja kaada täyte raa ' an pohjan päälle. 3. Lisää halutessasi hieman juustoraastetta. 4.
Mehevä tonnikalapiirakka - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaSekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle. Lisää halutessasi hieman juustoraastetta Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).