Aikavyöhyke – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › AikavyöhykeEsimerkiksi Suomi on normaaliaikaan kaksi tuntia nollameridiaanin aikaa edellä, joten Suomen aikavyöhyke on UTC+2 ja kesäaikaan UTC+3. Aikavyöhykkeitä on nykyään nelisenkymmentä: tasatuntivyöhykkeet UTC−12:sta UTC+14:ään sekä joukko sellaisia vyöhykkeitä, joilla ero UTC-aikaan ei ole tasatunteja.
Talviaika 2022 - neiti-aika.fi
www.neiti-aika.fi › talviaika › 2022Talviaika 2022 Syksyllä palaamme normaaliaikaan, jota puhekielessä kutsutaan talviajaksi. Tämä tapahtuu vuosittain lokakuun viimeisenä sunnuntaina. Vuonna 2022 siirrymme talviaikaan 30 lokakuuta. Normaaliaika tarkoittaa että siirrämme kelloa taaksepäin tunnilla ja palaamme normaaliin aikaan.
Suomen aika – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › Suomen_aikaSuomessa on normaaliaikana (”talviaikana”) käytössä Itä-Euroopan aika, joka on kaksi tuntia edellä koordinoitua yleisaikaa, UTC:tä (UTC+2). [1] Vuosittain maaliskuun viimeisestä sunnuntaista lokakuun viimeiseen sunnuntaihin on Suomessa nykyisin käytössä kesäaika, joka on tunnin edellä normaaliaikaa (UTC+3).
Kesäaika – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › KesäaikaKesäaika alkaa Euroopan unionissa maaliskuun viimeisenä sunnuntaina kello 3.00 yöllä, jolloin kelloja käännetään tunti eteenpäin, ja päättyy lokakuun viimeisenä sunnuntaina kello 4.00 yöllä, jolloin kelloja käännetään tunti taaksepäin.
Suomen aika – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_aikaSuomessa on normaaliaikana (”talviaikana”) käytössä Itä-Euroopan aika, joka on kaksi tuntia edellä koordinoitua yleisaikaa, UTC:tä (UTC+2). Vuosittain maaliskuun viimeisestä sunnuntaista lokakuun viimeiseen sunnuntaihin on Suomessa nykyisin käytössä kesäaika, joka on tunnin edellä normaaliaikaa (UTC+3). Koordinoitua yleisaikaa ylläpitää kansainvälinen paino- ja mittatoimisto yhdessä kansallisten mitt…
Talvi – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › TalviTalven määritelmiä [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Animaatio maapallon lumipeitteestä vuoden aikana. Pohjoisella pallonpuoliskolla tähtitieteellisen määritelmän mukaan talvi alkaa talvipäivänseisauksesta 21. tai 22. joulukuuta ja päättyy kevätpäiväntasaukseen 19., 20. tai 21. maaliskuuta. Eteläisellä pallonpuoliskolla ...