Kunniamerkki – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/KunniamerkkiKunniamerkki on ansioista tai kunnianosoitukseksi annettava ja ansiomerkkiä arvokkaampi ja puvussa pidettävä merkki. Kunnia- ja ansiomerkkejä myöntää usea taho, ja niitä voidaan luokitella usealla tavalla. Virallisiksi kunniamerkeiksi on yleensä katsottu valtiovallan myöntämät kunniamerkit.
Kunniamerkit - Ulkoministeriö
um.fi › kunniamerkitPuoliviralliset: esimerkiksi Pyhän Karitsan ritarikunnan kunniamerkit, Suomen Talousseuran ja Keskuskauppakamarin ansiomerkit, Helsinki-mitali jne. Yksityiset; Kotimaiset viralliset kunnia- ja ansiomerkit löytyvät SVR:n ja SL:n ritarikuntien verkkosivulta (Linkki toiselle web-sivustolle.).
Kunniamerkit - Valtioneuvoston kanslia
vnk.fi › kunniamerkitKunniamerkkiesitykset. Kunniamerkkejä myöntävät ritarikunnat. Valtioneuvoston kanslian hallinnonalaan kuuluvat yhteisöt ja yritykset voivat lähettää valtioneuvoston kansliaan ehdotuksia Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien kunniamerkeistä. Ehdotukset ohjataan valtioneuvoston kansliasta ritarikuntien käsiteltäväksi.
Kunniamerkit - Sosiaali- ja terveysministeriö
stm.fi › kunniamerkitKunniamerkit. Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalaan kuuluvat virastot, laitokset, yhteisöt, yritykset, aluehallintovirastojen sosiaali- ja terveystoimen ja työsuojelun vastuualueet sekä veteraanijärjestöt voivat lähettää sosiaali- ja terveysministeriöön ehdotuksia Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien ...
Kunniamerkki – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › KunniamerkkiPääartikkeli: talvisodan muistomitali, talvisodan muistoristit, jatkosodan muistoristit ja jatkosodan muistomitali. Suomessa virallisia kunniamerkkejä ovat ritarikuntien, tasavallan presidentin, valtioneuvoston jäsenten ja Puolustusvoimain komentajan myöntämät ansiomerkit.
Kunniamerkit - Ritarikunnat
ritarikunnat.fi › kunniamerkit-rkSuomessa on, kuten lähes kaikissa muissakin maissa, virallisten ritarikuntien kunniamerkkejä ja lisäksi muita virallisia tai puolivirallisia ansioristejä ja -mitaleja sekä muistoristejä ja -mitaleja. Monilla ulkomaisilla, varsinkin vanhemmilla ritarikunnilla, on vain yksi arvoluokka.