Open Café: Poro-ruisnapit - Blogger
openkahvila.blogspot.com › 2012 › 08Poro-ruisnapit. Nämä katosivat ensimmäisinä pöydästä pojan nimipäivillä. 1 pss pieniä pyöreitä jälkiuuniruisleipiä. 200 g aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa. 2 dl ranskankermaa. ½ punasipulia. mustapippuria. 150 g pororouhetta. Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, sipulisilppu, pororouhe ja mustapippuri kulhossa.
Ruisnappien täytteet - Linkosuo
linkosuo.fi › reseptiteema › ruisnappien-taytteetRuisnappien täytteet. Hienostunut tomaattimarmeladi- ja vuohenjuustokreemitäyte. Maailman helpoin täyte – Tuorejuustoa kirsikkatomaateilla. Linkosuo käyttää evästeitä, jotka mahdollistavat sinulle paremman käyttökokemuksen ja yksilöllisempiä palveluja. Suostumalla evästeiden käyttöön autat meitä parantamaan edelleen ...