Finlandia Sahti
www.finlandiasahti.fiSuomen sahtiseura on hakenut tuotteelle ”Aito Perinteinen Tuote” leiman, jolloin direktiivin mukaisesti alkoholipitoisuus on 6-12% ja em. valmistusaineiden lisäksi voidaan käyttää mausteena katajaa ja humalaa.
Sahti – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › SahtiSahdin alkoholipitoisuus on keskimäärin noin 8 tilavuusprosenttia, mutta esimerkiksi vuoden 2014 sahdinvalmistuksen suomenmestaruuskilpailujen 12 tutkitussa sahdissa alkoholipitoisuus vaihteli 3,7 ja 10,5 prosentin välillä.
SAHTI | krouvin
www.krouvin.com › sahtiSahti on ikään kuin lasillinen antropologiaa", tarkoittaen Sahtia alkuperäisimmäksi olueksi. Näin ajatteli maailman arvostetuin olutasiantuntija, edesmennyt Michael Jackson, joka nosti suosikkioluensa Sahdin maailmankartalle. Sahdin, jolle Euroopan Unioni myönsi Aito Perinteinen tuote -nimisuojan.
Sahti – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/SahtiSahdin alkoholipitoisuus on keskimäärin noin 8 tilavuusprosenttia, mutta esimerkiksi vuoden 2014 sahdinvalmistuksen suomenmestaruuskilpailujen 12 tutkitussa sahdissa alkoholipitoisuus vaihteli 3,7 ja 10,5 prosentin välillä. See more
Sahti on juhlien juoma – KU
www.ku.fi › artikkeli › 3481091-sahti-on-juhlien-juomaDec 23, 2015 · Sahti. Suodattamaton kotona tehty maalaisolut. Valmistusaineet vesi, ohra- ja ruismallas, leivinhiiva, humala ja kataja. Nautitaan 2–3 viikkoa valmistuksesta. Alkoholipitoisuus 6–10 prosenttia. Suomen sahtialueet Lammin seutu, Sysmän ympäristö ja Pohjois-Pirkanmaa. Parhaasta juomasta kilpailtu SM-kisoissa vuodesta 1992.
Finlandia Sahti
https://www.finlandiasahti.fiWebSuomen sahtiseura on hakenut tuotteelle ”Aito Perinteinen Tuote” leiman, jolloin direktiivin mukaisesti alkoholipitoisuus on 6-12% ja em. valmistusaineiden lisäksi voidaan käyttää …
Sahti - DigiSarka
www.digisarka.fi › tarinatiinut › sahtiOct 28, 2021 · Sahdin valmistukseen käytetään enemmän mallasta, jolloin siihen tulee voimakkaampi maku ja suurempi alkoholipitoisuus. Sahti onkin eräänlainen katajalla maustettu, suodattamaton pintahiivaolut. Sahtia on tehty historiallisena aikana eri puolella Suomea, mutta perinteisiä sahtialueita ovat Satakunta ja Häme.