sinä etsit:

Ruokavirasto vähäriskinen toiminta

Liikkuva elintarvikehuoneisto sekä pienimuotoinen ja ...
https://www.kalliopp.fi/liikkuva-elintarvikehuoneisto-seka-pienimuotoinen-ja...
Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistus ja myynti -kokonaisuus käsittelee sellaista elintarviketurvallisuuden ... että toiminnan riskien on oltava elintarviketurvallisuuden kannalta vähäisiä sekä täyttää ... n ja Ruokaviraston kannanotosta ilmenee helpotuksista huolimatta elintarviketurvallisuudesta ja ...
Pop-up -ravintolatoiminta - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › henkiloasiakkaat › tietoa
Sen vuoksi Ruokavirasto on tehnyt linjauksen siitä, millainen pop up -ravintolatoiminta katsotaan sellaiseksi elintarvikealan toiminnaksi, josta toimijan ei tarvitse tehdä ilmoitusta kunnan valvontaviranomaiselle (Elintarvikelaki 297/2021, 10 § 2 mom. kohta 2).
Elintarvikkeiden pienimuotoinen myynti- ja ...
https://www.aitomaaseutu.fi/media/Pienimuotoinen-myynti-ja...
• Ruokavirasto (entinen Evira) johtaa ja kehittää elintarvikevalvontaa koko Suomen alueella. • Tulli ja Puolustusvoimat. ... –Pienimuotoinen ja vähäriskinen toiminta • Jos alkutuotannon määrät ja myynti ylittyy, on myös alkutuottajan tehtävä elintarvikehuoneistoilmoitus, mutta toiminta ei vaadi uusia tiloja ja toimintatapoja
Toiminnasta ilmoittaminen Taulukko vo6 - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › globalassets › yritykset
Title: Microsoft Word - Toiminnasta ilmoittaminen Taulukko_vo6.doc Author: 03093007 Created Date: 4/27/2021 2:44:49 PM
10503_4_riskiluokitusohje_1409... - Ruokavirasto
https://www.ruokavirasto.fi › elintarvikehuoneistot
4 VÄHÄRISKINEN ELINTARVIKEALAN TOIMINTA . ... Tässä ohjeessa vähäriskisellä toiminnalla tarkoitetaan sellaista ... Liite 1 Ruokaviraston ohje 10503/4.
Elintarvikehuoneiston ja kontaktimateriaalitoiminnan ...
www.ruokavirasto.fi › globalassets › tietoa-meista
4 vÄhÄriskinen elintarvikealan toiminta Tässä ohjeessa vähäriskisellä toiminnalla tarkoitetaan sellaista elintarvikealan toimin- taa, joka ei lisää elintarvikkeeseen liittyvää mikrobiologista, kemiallista tai fysikaalista
Ilmoitettavat elintarvikehuoneistot - Pirteva ...
https://pirteva.pirkkala.fi/ilmoitettavat-elintarvikehuoneistot
Pop up-toiminta. Pop up -ravintolaa voi pitää 12 päivänä kalenterivuoden aikana ennen kuin toiminnasta tarvitsee tehdä elintarvikehuoneistoilmoitus. Lisätietoa löydät Ruokaviraston sivuilta. Vähäriskinen ammattimainen toiminta
Alkutuotanto - Ruokavirasto
https://www.ruokavirasto.fi › elintarvikeala › kasvikset
Vähäriskinen pienimuotoinen alkutuotannon tuotteiden myynti tuottajalta suoraan kuluttajalle ... Vähäriskisten toimintojen määrärajat: ...
Elintarviketoiminta - JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä
https://www.jikky.fi/palvelut/elainlaakarit_ja_terveystarkastajat/...
Vähäriskinen toiminta • Elintarviketurvallisuuden kannalta vähäriskisiä tuotteita ovat esimerkiksi leivät, piparkakut ja muut huoneenlämmössä säilyvät leivonnaiset, myllytuotteet. • Elintarviketurvallisuuden kannalta kohtalaisen riskin tuotteita ja toimintaa ovat mm. kasvis-, hedelmä- ja marjajalosteiden valmistus ja myynti, kuten mehut, hillot, kasvisjalosteet.
Osa 5, Omavalvonta - Ruokavirasto
https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/yritykset/elintarvikeala/...
Vähäriskinen yritys on esimerkiksi sellainen, jossa ruoka valmistetaan pakasteesta ja lämmitetään mikrossa. ... miten hallitset toiminnan riskit ja miten korjaat virheet. ` Myös valvojat seuraavat sitä, että omavalvontasi on toimivaa ja hyvin toteutettua.
Pop-up -ravintolatoiminta - Ruokavirasto
https://www.ruokavirasto.fi › tietoa-elintarvikkeista › p...
Pop-up -ravintolatoiminta. Ruoan valmistus ei lähtökohtaisesti ole vähäriskistä elintarvikealan toimintaa: ruoan jäähdyttämiseen ja ...
Ilmoitetut elintarvikehuoneistot - Ruokavirasto
https://www.ruokavirasto.fi › yritykset › elintarvikeala
Ammattimaisesta toiminnasta on aina tehtävä ilmoitus, vaikka toiminta olisikin elintarviketurvallisuuden kannalta vähäriskistä. Ruokaviraston ...
Osa 5, Omavalvonta - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › globalassets › yritykset
Vähäriskinen yritys on esimerkiksi sellainen, jossa ruoka valmistetaan pakasteesta ja lämmitetään mikrossa. Omavalvontasuunnitelma voi olla osittain tai kokonaan sähköisessä muodossa. Osa omavalvontasuunnitelmasta voi olla. sopimus ulkopuolisen yrityksen kanssa Jonkin osan omavalvontasuunnitelmasta,
Etusivu - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi
Ruokavirasto on myöntänyt kyläkauppatukea 178 kyläkaupalle. Tämän syksyn haussa tukialue oli aiempaa laajempi ja tuki myönnettiin lähes kaikille tukea hakeneille kauppiaille. Tavoitteena on maksaa tuki viimeistään alkuvuodesta 2022. Ruokavirasto myönsi avustusta lähes 180 kyläkaupalle. 16. joulukuuta 2021.
Alkutuotannon elintarvikevalvonta ja ... - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › globalassets › tietoa-meista
Vähäriskinen toiminta: on määritetty valtioneuvoston eräistä elintarviketurvallisuus-riskeiltään vähäisistä toiminnoista antamassa asetuksessa 1258/2011. Vähäriskisyys perustuu pääsääntöisesti tuotteiden pieneen tai rajoitettuun myyntimäärään ja tuot-teiden lyhyeen ketjuun tuottajalta kuluttajalle.
A-taulukko - Ruokavirasto
https://www.ruokavirasto.fi › elintarvikehuoneistot
Toiminta on vähäriskistä ja vähäistä. Myytävät elintarvikkeet ovat pakattuja. Elintarvikealan toiminta tapahtuu samassa huoneistossa kuin ...
Elintarvikkeiden myynti ja kasvikunnan tuotteiden ...
https://www.ruokavirasto.fi › pidetyt-esitykset › el...
Vähäriskinen toiminta kuitenkin mahdollista ilman ilmoitusta ... Lisätietoa uuselintarvikkeista löydät Ruokaviraston sivuilta:.
Elintarvikehuoneistot - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › tietoa-meista › asiointi
Sep 15, 2020 · Elintarvikehuoneistot. Elintarvikealan toiminnassa käytettävät lämpömittarit - ohje toimijoille ja valvojille (1.10.2021) Elintarvikehuoneiston omavalvonnan riskiperusteinen valvonta, 16043 (pdf) Omavalvontaohjeistusta toimijoille (pdf) Elintarvikehuoneiston riskiperusteinen valvonta, 16044 (pdf) Ohje ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen ...
Elintarvikehuoneiston riskiluokitus ja valvontatarpeen ...
https://www.ruokavirasto.fi › elintarvikealan-oppaat
Vähäriskiseksi voidaan luokitella myös hyvin harvoin tai erittäin pie- nessä mittakaavassa tapahtuva toiminta. 3.1 Riskiluokka 0. Osa elintarvikealan ...
Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden ...
https://aitojamakuja.fi › suoramyynti-jalostus › pienimuot...
Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistaminen ja myynnin aloittaminen. Sivujen sisältöä päivitetään yhteistyössä Ruokaviraston kanssa. Miten ...
Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden ...
https://aitojamakuja.fi/suoramyynti-jalostus/pienimuotoinen
Pienimuotoinen ja vähäriskinen elintarvikkeiden valmistus ja myynti-kokonaisuus käsittelee sellaista pienimuotoista ja vähäriskistä toimintaa, josta ei elintarvikelain (13.1.2006/23) 13 § momentin 6 mukaan tarvitse tehdä elintarvikehuoneistoilmoitusta.Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että toiminnan riskien on oltava elintarviketurvallisuuden kannalta vähäisiä sekä