Osa 5, Omavalvonta - Ruokavirasto
www.ruokavirasto.fi › globalassets › yritykseton oltava omavalvontasuunnitelma. Omavalvontasuunnitelman tarkoituksena on auttaa sinua kuvaamaan toimintaasi ja hallitsemaan siihen liittyvät elintarvikehygieeniset riskit. Mitä omavalvonta on ja mihin sitä tarvitaan? Elintarvikealan toimijana olet vastuussa elintarvikkeittenne turvallisuudesta. Lisäksi sinun on huolehdittava,
OMAVALVONTA- SUUNNITELMA - Theseus
www.theseus.fi › bitstream › handleRavintolan nimi Omavalvontasuunnitelma Kuukausi ja vuosi 2 RAVINTOLAN TOIMINNAN KUVAUS Lyhyt selostus ravintolasta ja sen liikeideasta. 2.1 Tuoteryhmät Mitä ravintola tarjoaa (juomat, ruoat, palvelut jne) . . 2.2 Asiakaspaikat Kuinka monta asiakas paikkaa ravintolassa on Salissa Terassilla 2.3 Aukioloajat