Pirjon blogi: Perunaruokia
pipa01.blogspot.com › 2011 › 06Jun 26, 2011 · Svaabilainen perunasalaatti – eli ”märkä perunasalaatti” (Schwäbischer Kartoffelsalat) Annos neljälle. Valmistus n. 15 min. Perunasaattiin ei Stuttgartin seuduilla kuulu majoneesi, vaan lihaliemi. 500 g perunaa, kiinteäksi keitettävää. 2 keskisuurta sipulia, hienonnettuna. 1 ruokal. sinappia.
Perunareseptit | Valio
https://www.valio.fi/reseptit/ryhmat/perunareseptitPerunareseptit. Peruna on tuttu raaka-aine suomalaisessa keittiössä. Sitä tarjoillaan, niin arkena kuin juhlanakin ruokapöydässä. Perinteisen keitetyn perunan lisäksi voi tarjoilla esimerkiksi perunamuusia, uuniperunoita, kermaperunoita tai perunaröstejä. Perunareseptejä valmistaessa on hyvä aina valita reseptiin sopiva perunalajike.
Parhaat perunareseptit - Kotiliesi.fi
https://kotiliesi.fi/ruoka/parhaat-perunareseptit12.10.2020 · Parhaat perunareseptit. Kotoinen peruna on paitsi maukasta ja edullista, myös terveellistä ja monipuolista ruokaa. Se peittoaa ravintoarvollaan monet muut tutut lisukkeet ja sopii siksi myös painoaan tarkkailevan lautaselle. Perunassa on runsaasti hiilihydraattia sekä proteiinia ja kuitua, mutta se sisältää vähemmän energiaa kuin ...
Perunareseptit | Valio
www.valio.fi › reseptit › ryhmatPerunareseptit. Peruna on tuttu raaka-aine suomalaisessa keittiössä. Sitä tarjoillaan, niin arkena kuin juhlanakin ruokapöydässä. Perinteisen keitetyn perunan lisäksi voi tarjoilla esimerkiksi perunamuusia, uuniperunoita, kermaperunoita tai perunaröstejä. Perunareseptejä valmistaessa on hyvä aina valita reseptiin sopiva perunalajike.