Maailman paras perunamuusi - Iltalehti
www.iltalehti.fi › ruoka-artikkelit › aJul 8, 2020 · 1. Pese perunat ja aseta kuorineen kattilaan kylmään veteen, kuori estää perunaa imemästä liikaa vettä itseensä. Ripottele keitinveteen suolaa ja keitä kypsiksi. 2. Kun perunat ovat kypsiä, kaada vesi pois ja kuori perunat. Käytä sitten perunasurvinta perunoiden survomiseen. Anna kattilan olla hellalla miedolla lämmöllä. 3.
Mummon muusi - Mummon
www.mummon.fi › reseptit › toinen-reseptiKaikki reseptit Mummon muusi 2 min 3 annosta Ainekset 5 ½ dl vettä tai 3 dl vettä ja 3 dl maitoa 1 pss Mummon muusijauhetta Loraus kermaa Margariinia Kiehauta vesi kattilassa. Nosta kattila liedeltä ja sekoita Mummon muusijauhe veteen. Lisää loraus kermaa ja nokare margariinia.
Perunamuusi | Lisäkkeet | Reseptit | K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › perunamuusiKeitä perunoita, vähässä, suolalla maustetussa vedessä 15–20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Kaada perunoiden keitinvesi pois. 3 Kuumenna maito. Soseuta perunat ja lisää kuumaa maitoa, kunnes saat haluamasi paksuisen soseen. 4 Mausta perunasose suolalla, voinokareella ja hienonnetulla persiljalla tai ruohosipulilla. Vinkki!