Myllärin voipullat - Myllärin
myllarin.fi › resepti › voipullatKohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Leivo 2/3 taikinasta pyöreiksi pikkupulliksi. Ota 1/3 taikinasta ja sekoita siihen loput kuoritaikinan ainekset. Kauli kuoritaikina ohueksi levyksi ja paloittele pullien määrä pieniä levyjä. Laita pikkupulla kuoritaikinan sisään ja taita kuoritaikinan reunat pullan alle.
Voipullat | Martat
www.martat.fi › reseptit › voipullatValmista ensin perustaikina: Sekoita kuivat aineet keskenään. Murustele myös hiiva joukkoon. Lisää joukkoon kädenlämpöinen vesi. Lisää sitten joukkoon munat ja pehmeä rasva. Vaivaa taikinaa koneella tai käsin niin kauan, että se irtoaa helposti astiasta ja käsistä. Anna taikinan levätä huoneenlämmössä 15 minuuttia.