Konjakki – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › KonjakkiTammitynnyristä liukenee juomaan erilaisia aromiaineita, kuten tanniinia ja ligniiniä, ja konjakki saa tammitynnyristä myös rusehtavan värinsä. Tynnyreissä olevasta nesteestä haihtuu vuosien kuluessa 3–6 prosenttia, mistä alkoholia on 0,4–0,5 prosenttiyksikköä. Haihtunutta osaa kutsutaan ”enkelten osuudeksi”.
Konjakki – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/KonjakkiKonjakki (ransk. cognac) on Ranskassa määräalueella viinistä tislattu rypäleviina. Konjakki on brandyn alalaji. Sitä valmistetaan valkoisista viinirypäleistä tehtyä mehua käyttämällä ja tislaamalla, minkä jälkeen se kypsyy tammitynnyreissä useita vuosia.
Konjakit | Alko
www.alko.fi › tuotteet › konjakitVihreä valinta -merkintä kertoo juomatuottajan sitoutumisesta ympäristötyöhön ja kestävään kehitykseen. Eettisesti sertifioidut tuotteet, joiden tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota ihmisten hyvinvointiin, tunnistat Eettinen-symbolista.