Passionrahkakakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › passionrahkakakkuLaita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna ½ dl mehua kiehuvaksi, sulata liiivatteet siihen. Yhdistä joukkoon loppu mehu ja passionhedelmien sisukset. Lusikoi kiille kakun päälle. Anna kiilteen hyytyä jääkaapissa väh. 1 h. Viimeistele halutessasi puolitetulla passionhedelmällä ja sitruunamelissan lehdillä. Muistiin Tulosta Jaa resepti
Passionjuustokakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › passionjuustokakkuPaista 150 asteessa 1 h. Avaa uunin luukku, laita uuni pois päältä ja anna kakun jäähtyä jälkilämmöllä 1 h. Anna kakun jäähtyä jääkaapissa yön yli. Laita liivate pehmenemöön kylmään veteen, 5min. Kuumenna vesi kiehuvaksi esim. mikrossa ja sulata pehmennyt liivatelehti veteen. Sekoita vesi passionsoseen ja sokerin kanssa tasaiseksi.