Leipojat.fi / Omenalehtileivos
www.leipojat.fi › omenalehtileivosValmista ensin vaniljakreemi mikäli teet sen itse. Kauli itse tehty taikina 3 mm paksuiseksi suorakaiteeksi. Ota taikinaleikkurilla tai veitsellä 8 cm kertaa 8 cm kokoisia neliöitä. Anna valmistaikinan sulaa noin 30 minuuttia huoneenlämmössä. Puolita valmistaikinan palat neliöiksi kuvan mukaisesti. Painele kevyesti kolo keskelle.
Helpot omenaviinerit | Reseptit | Anna.fi
anna.fi › reseptit › helpot-omenaviineritDec 9, 2013 · Valmistusohje Helppotekoiset omenaviinerit syntyvät valmiista voitaikinasta ja maistuvat glögin kanssa. 1. Sulata levyt ja kauli hieman ohuemmiksi. Leikkaa levyt neljäksi yhtä suureksi neliöksi. Tai ota taikinasta lasilla pyöreitä pohjia. Leikkaa pohjiin melkein pohjaan asti ulottuvat reunukset noin puolen sentin päähän reunasta. 2.
Perinteiset omenaleivokset | Myllyn Paras
www.myllynparas.fi › reseptit › perinteisetkananmunaton. kasvisruokavalio (lakto-ovo) Perinteiset omenaleivokset olivat suosittuja 1900-luvun puolivälissä sodan jälkeen, kun voita ja sokeria alkoi jälleen saada, ja oman sadon omenia tuli, mutta moni muu nykyajan raaka-aine vielä puuttui. Ennen vanhaan leivoksiin kaaviloitiin itse lehtevä taikina ja keitettiin itse omenamarmeladi.