Omenahyve | Jälkiruoat | Reseptit | K-Ruoka
www.k-ruoka.fi › reseptit › omenahyvePaista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmenneet. Jos pinta tummuu liikaa, peitä vuoka paiston loppupuolella foliolla. Tarjoa omenahyve vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa. Omenahyveen voi maustaa monella tapaa. Lisää kauramurun joukkoon esimerkiksi 1/2 dl mantelirouhetta tai vaihda kaneli kardemummaan.
Omenahyve | Valio
www.valio.fi › reseptit › omenahyveLisää omenamehu (säästä 1/2 dl suurustamista varten) ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja omenat ovat lähes kypsiä. Poista vaniljatanko. Sekoita perunajauhot loppuun omenamehuun. Kaada ohuena nauhana pannulle. Anna kuplahtaa. Nosta pannu pois liedeltä. Vältä sekoittamista. Vatkaa valkuaiset marengiksi.