Kotiolutta: Oluen valmistus
kotiolutta.blogspot.com › p › oluen-valmistusOluen valmistus. Oluen valmistus saattaa vaikuttaa monimutkaiselta toimenpiteeltä, mutta loppujen lopuksi prosessi on hyvin yksinkertainen. Oli kyseessä sitten suuri kaupallinen panimo, tai pieni yhden henkilön kotipanimo, oluen valmistusprosessi on kummassakin tapauksessa samanlainen. Mittakaava vain on kotioloissa pienempi.
Oluen valmistus - Viinitalo Melkko/kotiviini.fi
www.kotiviini.fi › oluen-valmistusOLUEN VALMISTUS. Oluen ja siiderin valmistukseen on helppo ryhtyä. Tarvitaan vain käymisastia, mittareita ym. (löytyvät Oluen ja Siiderin Valmistusvälineet -kategoriasta), sekä valmistusaineet oluelle tai siiderille. Oluelle löytyy laaja valikoima olutuutteita, mallasuutteita ja käymissokereita joista jokainen voi valita omaan makuun ...
Olut » Oluen valmistus Sinebrychoffilla « Sinebrychoff
www.sinebrychoff.fi › olutOluen valmistus alkaa sadonkorjuusta. Kypsä mallasohra kuljetetaan mallastamoon, jossa jyvän annetaan itää. Idättämisen jälkeen mallas kuivataan, jotta juuri-idut irtoavat. Vasta nyt siirrytään panimoon, jossa mallas rouhitaan, mäskätään, ja sen tärkkelys pilkkoutuu sokereiksi. Näin syntynyt vierre pumpataan keittokattilaan ...