Oikeustieteellinen tiedekunta | Helsingin yliopisto
www2.helsinki.fi › fi › oikeustieteellinen-tiedekuntaOikeuden ja oikeudenmukaisuuden parhaaksi. Oikeustieteellisen tiedekunnan perustehtävänä on tuottaa kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen ja tutkimuslähtöisen opetuksen kautta osaavia ja eettisesti vastuuntuntoisia oikeuden ammattilaisia kansallisille ja kansainvälisille työmarkkinoille. Oikeusnotaarin ja oikeustieteen maisterin koulutusohjelmien lisäksi tiedekunnassa on kaksi kansainvälistä maisteriohjelmaa.
Valintaperusteet - Oikeustieteet.fi
oikeustieteet.fi › valintaperusteetKorkeakoulujen yhteishaussa oikeustieteellisen alan yhteisvalinnan opiskelijavalinnassa valittavista 75 % valitaan yliopistolain 36 §:n tarkoittamalla tavalla hakijoista, jotka eivät ole aikaisemmin suorittaneet Suomen koulutusjärjestelmän mukaista korkeakoulututkintoa eivätkä ole vastaanottaneet korkeakoulututkintoon johtavaa opiskelupaikkaa koulutuksesta, joka on alkanut syksyllä 2014 tai sen jälkeen.
Tietoa oikeustieteellisen alan yhteisvalinnasta ...
oikeustieteet.fiMay 20, 2022 · Oikeustieteellisen alan yhteisvalinnassa ovat mukana Helsingin, Itä-Suomen, Lapin ja Turun yliopistot. Yliopistot käyttävät valinnassa yhteistä valintakoetta ja yhteisiä valintaperusteita. Huom. Helsingin yliopiston ruotsinkieliset hakukohteet ja Åbo Akademi eivät ole mukana yhteisvalinnassa. Kevät 2022 Voit tarkastella valintakokeessa antamiasi koevastauksia ja niiden pisteytystä Valintakoepisteet-palvelussa, joka on auki 31.12.2022 saakka.
Oikeusnotaarin koulutusohjelma | Helsingin yliopisto
www.helsinki.fi › fi › koulutusohjelmatPerustiedot. Opintojen laajuus ja kesto 180 opintopistettä, 3 vuotta. Tutkintotaso Kandidaatti. Kieli Suomi, Ruotsi. Hakuaika Alkaa: 15.03.2023 08:00 Loppuu: 30.03.2023 15:00. Tämän kandiohjelman opiskelija voi jatkaa opintoja seuraavissa maisteriohjelmissa ilman erillistä hakua, jos hänelle on myönnetty tutkinnonsuoritusoikeus kandidaatin ja maisterin tutkintoihin.