Meillä oli vehnäjauhot lopussa niin tein semperin fin mix gluteenittomilla jauhoilla ja hyvin onnistui niilläkin. Katsoin ohjetta siitä vaniljanreemipurkin kyljessä …
Valmista taikina: Yhdistä sokeri, Oivariini, munat ja jogurtti. Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperille vuoratulle uunipellille ( n. 28 x 35 cm). Sekoita mustikoiden joukkoon perunajauho ja levitä mustikat taikinan päälle. Ripottele muruseos tasaisesti piirakan pinnalle.
Idea vaniljatäytteen ja marjojen yhdistelmästä on hyvin toimiva. Tässä myös vaniljakastike on tehty itse. Erilaisia marjojen yhdistelmiä kannattaa kokeilla.
Kauli loput taikinasta levyksi (n. 33 x 31 cm) leivinpaperin päälle jauhoja apuna käyttäen. Vinkki: saat leivinpaperin pysymään pöytätasolla paikoillaan …
Jul 11, 2013 · Kauli loput taikinasta levyksi (n. 33 x 31 cm) leivinpaperin päälle jauhoja apuna käyttäen. Vinkki: saat leivinpaperin pysymään pöytätasolla paikoillaan kaulimisen ajan, kun kastelet pöydän pintaa vedellä. Nosta taikinalevy leivinpapereineen pellille. TÄYTE. Yhdistä sokeri ja perunajauhot keskenään.
Puolitan piimän mitan 1/2 dl jogurttia ja 1/2 dl maitoa, sekoitan ainekset keskenään ja lisään taikinaan. Puolitan myös kardemuman 1/2 tl, ei nouse niin voimakkaasti kardemumman maku taikinasta. Mutta vähän vivahdetta antaa siihen. Mielestäni mustikanmäärää voi hieman vähentää. Itse käytän luonnonmustikoita ne ovat ...
Mustikkapiirakka. 3.8.2009. https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/ ... Hän teki mustikkapiirakat rahka-voitaikinasta, joka oli ohueksi kaulittu.
Jul 29, 2014 · 1 prk maitorahkaa (250 g) 1 prk kermaviiliä (250 g) 4 isoa kananmunaa 1 dl hienoa sokeria 2 tl vaniljasokeria 1. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. 2. Lisää munat yksitellen, vatkaten kunnolla välillä. 3. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ensin keskenään. Lisää sitten koko jauhoseos kerralla muun taikinan sekaan.
Jul 21, 2021 · 1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita pehmeä voi ja sokeri keskenään, lisää joukkoon kananmunat yksi kerrallaan ja sekoita voimakkaasti joka välissä. Sekoita sitten joukkoon maito. 2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinan joukkoon.
Kerrankin piirakka, joka ei tarvitse jätskiä tai kastiketta On tullu tehtyä tätä muutaman kerran. ... Hannele: aivan varmasti ihanaa puolukastakin! Vähän vaan ...
1 l mustikoita ( osa voi olla vadelmia tai mansikoita) 2 dl sokeria 1 dl vettä 2 rkl perunajauhoja Voiteluun varaa 1 muna Tee näin: Tee ensimmäiseksi täyte, jotta se ehtii vähän jäähtyä. Mittaa …
Kokeile mustikoiden sijasta täytteeksi 400 g raparperia paloiksi pilkottuna ja 2 rkl sokeria. Keitä raparperejä hetki kattilassa sokerin kanssa, jotta ne pehmenevät hieman. Lisää pohjan päälle ja ripottele muruseos päälle. Ohjeen puolittamalla piirakka mahtuu hyvin pyöreään piirakkavuokaan (26-28 cm).