Mummon mustikkapiirakka - Reseptit - Ilta-Sanomat
www.is.fi › ruokala › reseptiJul 29, 2016 · Valmistusohjeet. Kuumenna uuni 190 asteeseen. Sekoita huoneenlämpöinen voi, sokeri ja jauhot keskenään. Sekoita käsin taikina kiinteäksi palloksi. Painele taikinapallo 23-25 cm:n kokoisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita mustikoiden joukkoon sokeri ja perunajauhot. Lusikoi mustikat piirakkapohjan päälle.
Lentohiekkaa: Mummon mustikkapiirakka
lentohiekka.blogspot.com › 2018 › 05May 11, 2018 · Mummon mustikkapiirakka Jo pitemmän aikaa on tehnyt mieli mustikkapiirakkaa. Nyt sitä oli sitten viimein tehtävä, kun jääkaapissakin päivysti sopivasti yksinäinen kermaviilipurkki. Tällä vanhalla ohjeella taas mennään. Se on se luotto-ohje, joka ei petä koskaan. Aina onnistuu ja on helppo sekä nopea tehdä yhden kulhon taktiikalla.