Viikonloppukokki: Talvipäivän lanttuhöystö
viikonloppukokki.blogspot.com › 2015 › 11Nov 23, 2015 · Talvipäivän lanttuhöystö. Sunnuntairuoka oli 6-vuotiaan toiveesta palapaistia ja perunamuusia. Parasta sunnuntairuokaa, sanoi 6-vuotias. Viikonloppukokki pääsi irrottelemaan siis vain lisukkeiden kanssa. Irrottelun tuloksena syntyi lanttuhöystö. Lumi taisi saada ajatukset jo jouluun ja se näkyy paitsi lisäkkeen raaka-aineessa myös ...
Lyonin kana - P.S. Rakastan ruokaa
www.psrakastanruokaa.fi/?p=375513.12.2019 · Lyonin kana pataruoka sunnuntairuoka Terttutomaatit Tomaatit uunissa. By Johanna 2 Comments. 2 Comments Kimmo ... mutta sinun oli tässä mukava poikkeus. Mustapippurit hienonsin huhmareessa karkean merisuolan kanssa. En yleensä käytä jodioitua suolaa, vaan tätä merisuolaa tai muuta kiteistä suolaa. Niissä on maku parempi ...
Lentohiekkaa: Palapaisti uunissa - Blogger
lentohiekka.blogspot.com › 2017 › 02Feb 05, 2017 · Aivan täydellinen sunnuntairuoka on hitaasti uunissa kypsytetty palapaisti. Helppo uuniruokahan tunnetusti maksimoi vapaapäivän. E ipä tarvitse vahtia lieden äärellä kapusta kädessä että kiehuuko vai eikö tai palaako pohjaan vai eikö. Ja siinäpä se, se vapaus! Voi tehdä ruoan valmistumisen ajan aivan jotain muuta.
Lentohiekkaa: Helppo broilerikastike
lentohiekka.blogspot.com › 2016 › 04Apr 17, 2016 · Helppo broilerikastike. Helppo broilerikastike. Sunnuntain ruuaksi meillä oli broilerin fileesuikaleista tehtyä kastiketta ja riisiä. Oli aivan mielettömän hyvää (tai sitten oli vaan niin kova nälkä)! Kastike on todella helppo ja nopea tehdä. Valmistuu samassa ajassa kun riisikin joten ei tarvitse keittiössä taikoa koko päivää.
Lyonin kana – P.S. Rakastan ruokaa
www.psrakastanruokaa.fiDec 13, 2019 · Usein olen tätä Lyonin herkkua valmistanut ja nyt päätin kokeilla ohjettasi, koska kanan lihana käytit rintafileitä. Yleensä suositaan koipi-reisipaloja, joissa on lihan maku hieman erilainen. No tästä ei kuitenkaan jää mitään luita, joten kaikki menee. Aikalailla ovat samanlaisia herkkuohjeita, mutta sinun oli tässä mukava poikkeus.
Puolialaston kokki: kesäkuuta 2012
https://puolialastonkokki.blogspot.com/2012/0613.6.2012 · Jamien alkuperäisessä ohjeessa tämä ruoka tehtiin (kahdesta 1,5kg) ankasta, mutta käytin broileria, koska pakastealtaaseen on ilmestynyt kotimaista luomubroileria. Pitkä kypsytysaika teki lihasta ihanan mureaa - linnun perkaaminen oli helppoa, kun liha irtosi luista melkein itsestään tipahdellen. Maukas ja mukava sunnuntairuoka!