Haukipullat | Resepti | Pääruoka – Kalaneuvos
kalaneuvos.fi › reseptit › haukipullathaukipullat: 700 g Kalaneuvos haukifileetä 1 dl kermaa 2 pientä kananmunaa 2 valkosipulinkynttä 1 tl suolaa 2 rkl hienonnettua tilliä 1/2 sitruunan mehu 3 rkl voi-öljyseosta (paistamiseen) sitruunainen ranskankermakastike: 200 g ranskankermaa 1 dl ruohosipulia hienonnettuna 1 sitruunankuori raastettuna 1/2 sitruunan mehu 1/2 rkl Dijon-sinappia
Haukipullat | Reseptit | Anna.fi
anna.fi › reseptit › haukipullatJun 13, 2013 · ripaus valkopippuria sipulinvarsia (1 rkl tomaattipyreetä) Valmistusohje Haukipullat voi kypsentää pannulla paistamalla tai kalaliemessä keittämällä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se voissa pehmeäksi ja kullankeltaiseksi. Jauha kalafilee monitoimikoneessa tai lihamyllyssä kahteen kertaan. Jauha myös kuoritut perunat.
Haukipullat | Valio
www.valio.fi › reseptit › haukipullatHaukipullat Hauki on mainio kalapullien raaka-aine, sillä muutoin hiukan hankalat isot y-ruodot jauhautuvat massan joukossa olemattomiksi. Herkulliset haukipullat maistuvat koko perheelle ja sopivat hyvin pääruoaksi tai dipattavaksi pikkunaposteltavaksi. Valmistusaika Työaika 30 min uunissa / pellillinen 15 min Yhteensä 45 min Vaikeustaso