Mieli (yhdistys) – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › Mieli_(yhdistys)Mieli (yhdistys) Yhdistyksen toimitilat Helsingin Länsi-Pasilassa. Mieli, yhdistysrekisterissä kirjoitusasussa MIELI Suomen Mielenterveys ry, (ent. Suomen Mielenterveysseura) on suomalainen yhdistys, jonka tehtävänä on edistää mielenterveyttä ja tarjota tukea kriisitilanteissa. Mieli on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö.
MIELI ry
https://mieli.fi8.11.2022 · Vaikka sukupuolten välillä ei ole eroja mielenterveyshaasteissa, MIELI ry:n kriisipalveluissa miesasiakkaita on vain kolmannes. Miesten viikolla 7.−13.11. MIELI ry haluaa …
Mieli – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › MieliMielen toimintoja ovat esimerkiksi ajattelu, havaitseminen, kokeminen, tietäminen, muistaminen, tunteminen, tahtominen, haluaminen, kuvitteleminen, toivominen, ymmärtäminen, tiedostaminen, päätöksenteko ja tavoitteellinen toiminta. [2] Mielellisten olioiden ominaisuuksia ovat esimerkiksi uskomukset, tajunta, tietoisuus, tarkkaavaisuus, intentionaalisuus, rationaalisuus, älykkyys ja henkisyys.
MIELI ry
mieli.fiNov 08, 2022 · Vaikka sukupuolten välillä ei ole eroja mielenterveyshaasteissa, MIELI ry:n kriisipalveluissa miesasiakkaita on vain kolmannes. Miesten viikolla 7.−13.11. MIELI ry haluaa lisätä positiivista puhetta miesten mielenterveydestä ja kannustaa hakemaan apua. Uuden Mielen puolikkaat -podcastsarjan käynnistää Mika Aaltola.
Mikä on mieli? | BlogOfPsychology
www.blogdepsicologia.com › fi › mitä-on-mielenEnsinnäkin meidän on ymmärrettävä, mitä useimmat ihmiset tarkoittavat, kun he käyttävät termiä "henki". Mistä he oikein puhuvat? Yleisessä kielenkäytössä mieli viittaa useimmiten ihmisen tietoisuuden istuimeen, ajattelevaan ja tuntevaan "minään", joka näyttää olevan kausaalivoima, joka on jollain tavalla yhteydessä kehoon, mutta ilmeisesti myös erotettavissa siitä.
Mieli – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/MieliMieli ymmärretään yksilön sisäisenä, henkisenä olemuksena, jossa ajatukset, tunteet ja tietoisuus ilmenevät. Filosofisena käsitteenä mielellä viitataan useimmiten ajattelun käsitteellisiin toimintoihin, joista muodostuu tietoisuus. Mielen ja ruumiin ongelmassa pohditaan ihmisen toiminnan ja tämän … Näytä lisää