Michelin-tähdet – Wikipedia
fi.wikipedia.org › wiki › Michelin-tähdetMichelin-tähdet – Wikipedia Michelin-tähdet Michelin-tähdet ovat Michelinin vuosittain julkaiseman hotelli- ja ravintolaoppaan, Guide Michelinin käyttämä luokitus maailman parhaille ravintoloille ja niiden keittiömestareille. Euroopan oppaassa on mukana 20 maata. Guide Michelin aloitti ravintoloiden tähtiluokituksen 1930-luvulla.
Dubai MICHELIN Restaurants - the MICHELIN Guide Dubai
guide.michelin.com › us › enMichelin will process your personal data to (i) manage your subscription (ii) and measure the performance of our campaigns and analyze your interactions with our communications. Your data can be shared with others Michelin affiliate (TabletHotels and Robert Parker) in order to know you better and with your consent sending you marketing offers.
Michelin - MICHELIN Guide 2022 – Slovenia
www.michelin.com › en › press-releasesSep 08, 2022 · Today, the MICHELIN Guide revealed its new selection of restaurants in Slovenia. With a total of 58 recommended establishments, including 1 Two Star, 9 One Star, 7 Bib Gourmand and 6 restaurants allocated a Green Star for their endeavors to promote sustainable gastronomy, Slovenia is asserting itself as a gastronomic destination, whose potential and quality are making steady progress.
Michelin-tähdet – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/Michelin-tähdetMichelin-tähdet ovat Michelinin vuosittain julkaiseman hotelli- ja ravintolaoppaan, Guide Michelinin käyttämä luokitus maailman parhaille ravintoloille ja niiden keittiömestareille. Euroopan oppaassa on mukana 20 maata. Guide Michelin aloitti ravintoloiden tähtiluokituksen 1930-luvulla. Muutaman … Näytä lisää
Michelin - MICHELIN Guide 2022 – Athens
www.michelin.com › en › press-releasesSep 29, 2022 · 7 new establishments have been referenced, thus bringing the selection to a total of 27 restaurants September 29 2022 Imprimer Settled in Athens since 1987, the MICHELIN Guide unveiled today its new selection for the Greek capital city, with new MICHELIN Stars, both green and culinary, as well as new gems for gourmets to discover.