Laita kansi päälle ja paista 160-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on mureaa. Nauti merimiespihvit mummonkurkkujen ja etikkapunajuurten kanssa ...
Perinteisesti merimiespihvin nesteytyksessä käytetään olutta, mutta lihaliemi käy myös hyvin. Niin tälläkin kertaa. Merimiespihvi on yksi niistä ruuista, joiden maku vaan paranee ja syvenee uudelleen …
Ruskista kevyesti molemmin puolin. Huuhdo pannu vedellä ja ota liemi talteen. Lado uuninkestävään vuokaan kerroksittain peruna- ja porkkanaviipaleita, sipulia, lihaviipaleita, murennettu lihaliemikuutio ja mausteita. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla perunaa.
Ladoin uunivuokaan kerroksittain paksuhkoja perunaviipaleita, lihaa ja sipulia. Liemeksi tuli vahva lihaliemi-gluteeniton olut seos. Ja koko komeus muhi uunissa noin 8 tuntia. Leivinuunin lämpötila oli aluksi 160 astetta ja aamulla lämpöä oli vielä 110 astetta. TODELLA maukasta samassa uunissa haudutettujen lanttukuutioiden kera.
Jan 2, 2005 · 3,0 (2 arviota) Noin 2 tuntia. 6 Annosta. Reseptit Pääruoat Pataruoat. Merimiespihviksikin kutsuttu liha-perunapata on klassikkoruoka, jonka herkullisen maun salaisuus piilee oluessa ja huolellisessa haudutuksessa. Munaton Maidoton Laktoositon. Tallenna suosikkeihin. Samankaltaisia.
Pitkän haudutuksen tuloksena merimiespihvi (joka on oikeastaan pataruoka eikä pihvi) on täynnä makua ja mureutta. Katso helppo resepti ja kokeile jo tänään!
Jauha myllystä mustapippuria päälle ja lisää vähän suolaa. Täytä pata kerroksittain, laita päällimmäiseksi perunaviipaleita. Kaada lihaliemi ja olut pataan.
Aug 31, 2020 · Mustapippuria. 1 tl. Suolaa. 2. Levitä puolet perunoista ja sipulirenkaat uunivuoan pohjalle. Mausta kevyesti suolalla. Lisää päälle pihvit ja sivele niiden pintaan sinappi. Lisää loput perunat. Kuumenna vesi ja murenna sekaan liemikuutio.
Oct 3, 2018 · Merimiespihvi tehdään helposti näin: 1. Leikkaa paisti noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. 2. Kuumenna valurautapannu kuumaksi. Ruskista sipulit ja lihat runsaassa voissa muutamassa erässä. Nostele ruskistetut lihat ja sipulit sivuun.
WebMerimiespihvi on mitä mainiointa sapuskaa niin syksyn pimeneviin iltoihin kuin talven pakkaspäivien lämmittäjäksi. Tämä HK Takuumurea naudan sisäpaistista valmistuva herkku on pataruokien ehdotonta aatelia. …
Perinteisesti merimiespihvin nesteytyksessä käytetään olutta, mutta lihaliemi käy myös hyvin. Keittiömestari Risto Mikkolan mukaan merimiespihvi on yksi …