Ravitsemus | Martat
https://www.martat.fi/marttakoulu/ravitsemusRavitsemus | Martat Ravitsemus Hyvät ruokavalinnat ja terveelliset ruoanvalmistustavat edistävät terveyttämme. Hyvinvointia edistävät kasvisten, marjojen, täysjyväviljan ja kalan käytön lisääminen sekä suolan, sokerin, kovien rasvojen, punaisen lihan ja lihavalmisteiden käytön vähentäminen.
Ruoka - Martat
https://www.martat.fi/marttakoulu/ruokaMarttojen ruokatietoa Ympäristölle, taloudelle ja terveydelle kestävät ruokavalinnat edistävät kotien toimivaa sekä kestävää arkea. Marttojen sivuille on koottu kattavasti tietoa ruoan monista eri osa-alueista. Ruoanvalmistus Kestävä ruoka Sesongin ruoka-aineet Säilöntä Kotivara Miksi pakkausmerkinnät? Apua ideointiin
Ruoka - Martat
www.martat.fi › marttakoulu › ruokaMarttojen ruokatietoa Ympäristölle, taloudelle ja terveydelle kestävät ruokavalinnat edistävät kotien toimivaa sekä kestävää arkea. Marttojen sivuille on koottu kattavasti tietoa ruoan monista eri osa-alueista. Ruoanvalmistus Kestävä ruoka Sesongin ruoka-aineet Säilöntä Kotivara Miksi pakkausmerkinnät? Apua ideointiin
Lapsiperheen ruoka - Martat
www.martat.fi › ravitsemus › lapsiperheen-ruokaSiksi on tärkeää jo lapsena omaksua terveelliset ja monipuoliset ruokailutavat. Taaperon ruokavalio luo pohjan aikuisiän hyvinvoinnille. THL:n lapsiperheen ruokasuosituksissa korostetaan myös yhdessä syömistä. Vanhempien tärkein tehtävä on tarjota monipuolista ja ravitsevaa ruokaa. Lapsi itse päättää kuinka paljon hän syö.