Karppis mantelipuuro ohje - SULAMO.fi
www.sulamo.fi › resepti › ohje100 g Mantelijauho. 2 tl Merisuola, jodioimaton. 100 g Voi. 1,5 dl Kerma, kuohukerma, rasvaa 35 %. 1,5 dl Täysmaito. Sulata voi jonka jälkeen sekoita muut aineet joukkoon. ( Mantelijauho vastaa noin 3dl ) Makeuta haluamallasi tavalla. Kaneli, vanilijatanko. Keitä noin 10 minuuttia, puuro paksuuntuu keitettäessä.
MANTELIPUURO - Paulan Keto
www.paulanketo.fi › reseptit › mantelipuuroMay 15, 2019 · Mantelijauhoa 5 rkl Suolaa ripaus – Kattilaan sulatetaan voi, lisätään kerma sekä mantelijauhot koko ajan sekoittaen. – Keitellään hiljakseen koko ajan hämmentäen ettei pala pohjaan. Valmistuu aika hitaasti, mutta tulee parempaa kun malttaa hauduttaa kunnolla. – Nauti esimerkiksi mansikoiden kera. Makrot: hiilarit: 5,7 g rasvat: 84,5 g
Mantelijauho puuro ohje - SULAMO.fi
www.sulamo.fi › resepti › ohjeMantelijauho puuro Ainekset 1 annosta 2 rkl Voi, luomu 1 Kanamuna (60 g) 3 rkl Mantelijauho 1 tl Psyllium ravintokuitu 1 dl Kuohukerma Sulata voi kattilassa, lisää kananmuna voimakkaasti sekoittaen. Laita mantelijauho ja psyllium. Lopuksi kerma. Ravintosisältö / 100 g Energia 360 kcal / 100 g Energia 1484 kJ / 100 g Proteiini 8,4 g / 100 g