Mangojuustokakku | Valio
www.valio.fi › reseptit › mangojuustokakkuYhdistä täytteen mangosose, rahka, tuorejuusto, sokerit ja suola. Vatkaa tasaiseksi. Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi esim. kahvikupissa mikrossa. Sulata valutetut liivatteet kuumaan mehuun. Kaada liivateseos täytteeseen samalla sekoittaen. Nostele lopuksi kermavaahto joukkoon. Kaada täyte vuokaan. Peitä ja anna hyytyä väh. 4 h, mielellään yön yli.
Mangojuustokakku - Reseptit - Arla
www.arla.fi › reseptit › mangojuustokakkuLämmitä pieni tilkka vettä ja liuota sen joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Kaada sulaneet liivatteet nauhana täytteen joukkoon. Sekoita täyte tasaiseksi massaksi ja kaada irtopohjavuokaan keksipohjan päälle. Nosta mangojuustokakku jääkaappiin hyytymään 2–3 tunniksi. Kun täyte on hyytynyt, valmista kakun kiille.
Mangojuustokakku - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › nayta › 600819Liota 2 liivatelehteä kylmässä vedessä n. 7 minuuttia. Purista ylimääräinen vesi pois ja sulata kiehuvaan vesitilkkaan. Sekoita Piltin mangososeen joukkoon ja kaada kakun päälle. Anna vielä asettua jääkaapissa tunnin verran. Kuvan mangojuustokakku on koristeltu juuri ennen tarjoilua valkosuklaa- ja tummasuklaasydämillä.
Mango-juustokakku - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › nayta- Sekoita sokerit ja sitruunamehu tuorejuustoon. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. - Sulata liivatteet kiehuvaan vesi tilkkaan. Lisää liivate juuston joukkoon sekoittaen. - Lisää kermavaahto mukaan ja kääntele varovasti tasaiseksi seokseksi. - Kaada täyte nopeasti pohjan päälle ja tasoita pinta. Laita vuoka jääkaappiin hyytymään tunneiksi/yön yli.