Maailman paras lettutaikinaresepti - Iltalehti
www.iltalehti.fi › ruoka-artikkelit › aMay 10, 2020 · Alkuperäisen reseptin löydät täältä. Lettutaikina 5 dl maitoa 2 kananmunaa 2 dl vehnäjauhoja 0,5 dl rypsiöljyä tai sulatettua voita ripaus suolaa 1. Kaada maito kulhoon. Vispaa joukkoon kananmunat ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää lopuksi voi tai öljy mukaan. 2. Anna lettutaikinan turvota puolisen tuntia ennen lettujen paistoa. 3.
Torttutaikina 1 kg | Myllyn Paras
www.myllynparas.fi › tuotteet › torttutaikina-1-kMyllyn Paras Torttutaikina on margariinilla leivottu lehtevä taikina. Vaihtoehtoiset pakkauskoot Torttutaikina 500 g Avainlippu Laktoositon Sokeriton Soveltuu vegaaniruokavalioon 6 417700 060205 Näin käytät Taikinalevyt sulatetaan erillään huoneenlämmössä 15 min. Leikataan levyistä leivonnaisia ja täytetään. Voidellaan halutessa munalla.