Hatsapuri - Soppa365
https://www.soppa365.fi/reseptit/hatsapuri26.9.2016 · Sekoita juustot ja kananmunat käsin puristellen. Jaa taikina neljään osaan ja muotoile niistä pyöreät paksuhkot pohjat, halkaisijaltaan noin 20 cm. Levitä täyte taikinoiden keskelle, jätä reunoille muutama sentti tilaa. Sulje leivät vetämällä taikinaa täytteen päälle nyytiksi. Nipistele reunat tiiviisti yhteen ja taputtele leipä littanaksi.
Home - Haapasalon Hatsapuri
https://hatsapuri.fiLihahatsapuri on mainio vaihtoehto silloin kun kaipaa perinteisen juuston rinnalle lihaisaa vaihtoehtoa. Lihaleivän raakapainosta puolet on lihaa ja puolet hapanmakeaa leipätaikinaa. Villen sanoin ”lihantäytteistä syksyä ja nähdään Hatsapurilla!” Lihahatsapuri on myynnissä myös Helsingissä Hertan myyntipisteessä. Tule Hatsapurille!
HAAPASALON HATSAPURI - Purpur
https://www.purpur.fi/haapasalon-hatsapuriAidossa georgialaisessa hatsapurissa yhdistetään vehnätaikina ja Suluguni -juusto. Laitetaan se uuniin, otetaan se sieltä pois ja tarjoillaan. Niin yksinkertaista ja ihan mahdottoman hyvää. Olemme ylpeitä siitä, että voimme sanoa tuoneemme Hatsapurin Suomeen ja siitä, että meidän hatsapuri – se alkuperäinen Haapasalon Hatsapuri – on maailman paras!
Home - Haapasalon Hatsapuri
hatsapuri.fiLihahatsapuri Hatsapuri-kiertueella on alettu syksyn -21 aikana myymään myös lihatäytteistä Haapasalon Hatsapuria. Lihahatsapuri on mainio vaihtoehto silloin kun kaipaa perinteisen juuston rinnalle lihaisaa vaihtoehtoa. Lihaleivän raakapainosta puolet on lihaa ja puolet hapanmakeaa leipätaikinaa.
Hatsapuri - Soppa365
www.soppa365.fi › reseptit › hatsapuriSep 26, 2016 · Hatsapuri on georgialainen perinneherkku, hiukan pizzaa muistuttava täytetty leipä. Täytteeksi hatsapuriin voi laittaa melkein mitä tahansa. Tässä georgialaisen ravintolan Purpurin Helsingin Rikhardinkadulle avanneen Ville Haapasalon versiossa täytteenä on mozzarellaa ja fetaa. Sisältö jatkuu mainoksen alla.
HAAPASALON HATSAPURI - Purpur
www.purpur.fi › haapasalon-hatsapuriHAAPASALON HATSAPURI Juustoleipä, Hatsapuri – Imiritinskii, on georgialaisen keittiön kirkkain helmi, suurin saavutus. Aidossa georgialaisessa hatsapurissa yhdistetään vehnätaikina ja Suluguni -juusto. Laitetaan se uuniin, otetaan se sieltä pois ja tarjoillaan. Niin yksinkertaista ja ihan mahdottoman hyvää. Olemme ylpeitä siitä, että voimme sanoa tuoneemme Hatsapurin Suomeen ja ...