Maailman paras lettutaikinaresepti - Iltalehti
www.iltalehti.fi › ruoka-artikkelit › aMay 10, 2020 · Lettutaikina 5 dl maitoa 2 kananmunaa 2 dl vehnäjauhoja 0,5 dl rypsiöljyä tai sulatettua voita ripaus suolaa 1. Kaada maito kulhoon. Vispaa joukkoon kananmunat ja jauhot. Mausta suolalla. Lisää lopuksi voi tai öljy mukaan. 2. Anna lettutaikinan turvota puolisen tuntia ennen lettujen paistoa. 3. Paista letut voissa. Resepti: Kotikokki/ Sannikka
Lettutaikina | Martat
www.martat.fi › reseptit › lettutaikinaValmistusohje 2 munaa 5 dl maitoa 2,5 dl vehnäjauhoja 0,5 tl suolaa (1 rkl sokeria) Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon loput aineet. Jos teet makeita lettuja, voi taikinaan lisätä sokeria. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Paista letut rasvassa pannulla.
Perinteinen lettutaikina | Myllyn Paras
www.myllynparas.fi › reseptit › lettutaikinAinekset taikinasta tulee 7-8 isoa lettua, pienempiä 20-30 annosta 2 munaa 5 dl maitoa tai laktoositonta maitojuomaa 2½ dl Myllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja tai Erikoisvehnäjauhoja ½ tl suolaa 2 rkl voisulaa tai öljyä Tai vielä helpommin: 6 dl vettä 1 ps Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja Savukalatäyte (1 annokseen taikinaa): 400 g
Perinteiset letut - Fazer Aito
fazeraito.fi › reseptit › perinteiset-letutLettutaikina ei maitoa kaipaa! Maidottomat letut syntyvät Fazer Aito Kaurajuoma Baristalla. Ainekset (6-8 isoa lettua) 5 dl Fazer Aito Kaurajuoma Baristaa; 2 kananmunaa; 3 dl vehnäjauhoja (tai gluteenittomia jauhoja) 0,5 tl suolaa; Öljyä paistamiseen; Tarjoiluun: Fazer Aito Kauravispiä ja mansikkahilloa; Ohjeet
Lettutaikina | Valio
www.valio.fi › reseptit › lettutaikina-2Ohje. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan n. 2 dl maitoa ja muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. Lisää loppu maito ja sekoita. Anna turvota 30 min. Paista taikinasta ohukaisia Oivariini rasvassa pannulla. Tarjoa lisänä esim. kermavaahtoa, marjoja, sokeria, hilloa, sokeroitua marjasurvosta tai jäätelöä.