Kukkoa viinissä on ranskalaisen keittiön ikiklassikko, joka maistuu myös meille villin pohjolan väelle. Pitkähköstä raaka-ainelistasta huolimatta tämä herkku on helppo valmistaa. Bon appétit!
May 17, 2010 · Kukkoa viinissä valmistuu näin: Kuivaa broileripalat talouspaperiin ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista broilerinpalat ja pekoni parissa erässä. Siirrä lihat pataan tai kannelliseen uunivuokaan. Kuori sipulit. Paloittele halkaistu, huuhdeltu purjo.
1. Laita sipulit kulhoon ja kaada niiden päälle kiehuvan kuumaa vettä. Lionneet sipulit on helpompi kuoria. Jätä sipulit odottamaan. 2. Leikkaa broileripalat kahtia nivelen kohdalta. Kuivaa lihapalat talouspaperilla ja mausta ne suolalla ja pippurilla. 3. Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Ruskista broilerinpalat parissa erässä.
VerkkoLaita sipulit kulhoon ja kaada niiden päälle kiehuvan kuumaa vettä. Lionneet sipulit on helpompi kuoria. Jätä sipulit odottamaan. 2. Leikkaa broileripalat kahtia nivelen …
Oct 8, 2021 · Kukkoa viinissä. 1,0 (1 arviota) Noin 2 tuntia. 6 Annosta. Reseptit Pääruoat Pataruoat. Kukkoa viinissä on ranskalainen klassikkoruoka, jota on helppo valmistaa itsekin. Katso ohje! Voit käyttää valintasi mukaan puna- tai valkoviiniä. Maidoton.