Viinin valmistus: Tarhalta tynnyriin osa 7/7: pullotus
10.3.2021 · Viinintekijän tulee olla selvillä viinissä olevan rikkidioksidin määrästä ja lisätä sitä pullotuksen yhteydessä tarpeen mukaan. On tiedettävä sekä kokonaisrikin että vapaan rikin määrä. Vain vapaa rikkidioksidi auttaa …
Kotiviiniä helposti ja nopeaan 25 litraa - Resepti
Lisää kylmää vettä, mittaa viiniaiheen lämpötilaksi n. 25 astetta, lisää kylmää tai kuumaa vettä, että kokonaismäärä on 25 litraa. Sekoita Dynamiitin pussit lämpimään (25*)veteen, kumpikin omansa. Kaada viinin joukkoon ja sekoita. …
Näin valmistat kotiviiniä - Iltalehti
5.6.2020 · Teimme voikukkaviiniä 80-luvulla ja yksi pullo säilyi viisitoista vuotta kellarin perukoilla ennen kuin vahingossa löytyi ja se vasta herkkua olikin. Alla …
Samin kotiviiniohje - Kapsi
peran.kapsi.fi › kotiviineja › kotiviiniohjeViinintekoaika on ainakin kaksi kertaa pidempi kuin käymispakkauksessa luvataan. Jos ei halua aivan vetistä litkua, on syytä kertoa marjamäärät kahdella. Jos haluaa viinin yltävän kohtuullisille prosenttilukemille on syytä käyttää 5-6kg (panimo- l. rypäle-)sokeria. Viinin tulee antaa käydä loppuun ennen käymisen pysäyttäjän laittamista viinimehuun.