VIINITEKO-OHJEET – karahvi.fi
karahvi.fi › viiniteko-ohjeet5-7 päivää käymisen aloituksesta kiehauta 2 litraa vettä, sekoita siihen 2-2,5 kg sokeria (Sauternes 1,5-2 kg), anna jäähtyä ja sekoita käymisastiaan. Lisää kylmää vettä astiaan niin, että kokonaisnestemäärä on 25 litraa. B. Vahvat täyteläiset viinit 14-16 %.
Viinireseptejä - Melkkobrew
www.melkkobrew.fi › artikkeli-viinireseptejaOct 18, 2017 · Reseptien ainesmäärät ovat 25 litralle viiniä. ANANASVIINI - ananashedelmiä 4 kg - rusinoita 500 g - sitruunahappoa n. 20g - Panimosokeria 5,5 kg APPELSIINIVIINI - kuorittuja appelsiineja 6 kg - kuorittuja sitruunoita 1 kg - fariniinisokeria 2 kg - Panimosokeria 4,5 kg APRIKOOSIVIINI - kuivattuja aprikooseja 2 kg - rusinoita 750 g
VIINIRESEPTIT – karahvi.fi
karahvi.fi › viinireseptitHalutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg. Sokeri/viinin alkoholipitoisuus. 4kg sokeria = 10-12%. 5kg sokeria = 12-14%. 6kg sokeria = 14-17%. 25 litralle viiniä. Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä.
Aronia-Omena Kotiviini - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaValmistusohjeet Leikkaa omenat lohkoiksi, poista siemenkodat. Laita omenat, aroniat ja rusinat käymisastiaan, kaada kiehuvaa vettä päälle. Sulata sokerit kuumaan veteen. Lisää kylmää vettä, että kokonaismäärä on 25 litraa ja lämpötila noin 25. Sekoita dynamiitin pussit kädenlämpöiseen veteen ja lisää astiaan kun viiniaines on haaleaa.