Konjakki – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/KonjakkiKonjakki (ransk. cognac) on Ranskassa määräalueella viinistä tislattu rypäleviina. Konjakki on brandyn alalaji. Sitä valmistetaan valkoisista viinirypäleistä tehtyä mehua käyttämällä ja tislaamalla, minkä jälkeen se kypsyy tammitynnyreissä useita vuosia.
Keskustelu - konjakin säilytys | Sana on vapaa | ET
www.etlehti.fi › keskustelu › 18788Jul 6, 2012 · Uamupäivee. Minooon säilyttännä nii konjakit ko konjaki irvikuvattii (=räntyt) iha vua huoneel lämmösä. kuapi perukoila. uuvvempana ollesan kokeili säilytte niitä jiäkuapisa ja nautiskela kylymänä vain eihä se sillee toimik. iäm myötoon oppinna notta. huoneelämpösenä ja lämmitetystä aromilasista ni vot. ja sennii josko viä muistaa notta. konjakit alakaat vasta vsop ...