Kinuskipäärynät - Resepti | Makuja | MTV Uutiset
www.mtvuutiset.fi › makuja › reseptitFeb 18, 2013 · Valmistusohje 1. Keitä kermaa ja sokeria ilman kantta kunnes kastike sakenee, sekoita pohjia myöten välillä. 2. Kuumenna vesi, sokeri ja mausteet kiehuvaksi, sekoita niin että sokeri sulaa. 3. Kuori päärynät ja hauduta ne liemessä kannen alla sopivan pehmeiksi. 4. Valuta päärynät, tarjoile kastikkeen kera. Aiheeseen liittyvää:
Uunipäärynät | Yhteishyvä
yhteishyva.fi › reseptit › uunipaarynatSep 25, 2005 · Uunipäärynät on helppo, edullinen ja ennen kaikkea herkullinen jälkiruoka. Tarjoa uunipäärynäpaistos vaahdotetun vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera. Munaton Jaa Tallenna suosikkeihin Samankaltaisia Ainekset (4 annosta) 4 kpl Päärynää Täyte 1 dl Kaurahiutaleita 4 rkl Margariinia tai voita 3 rkl Fariinisokeria Kanelia
Uunikurpitsa | Kasvis, Lisukkeet | Soppa365
www.soppa365.fi › reseptit › kasvis-lisukkeetSep 25, 2014 · Voit leikata kuoren irti tai jättää ne paikalleen. Hienonna valkosipulit. Laita kurpitsapalat uunivuokaan ja hiero niihin valkosipulimurska, öljy, balsamico ja mausteet. Paista uunissa 225 asteen lämmössä kunnes kurpitsapalat pehmenevät, eli noin 20–40 minuuttia riippuen lajikkeesta ja palojen koosta. Sekoita pari kertaa kypsymisen ...
Porsaan uunifilee ja uunivihannekset resepti | Snellman
snellman.fi › fi › reseptitPorsaan uunifilee ja uunivihannekset. Maatiaispossun maustettu uunifilee n1,4kg. työaika kokonaisaika. Porsaan uunifileen valmistamiseen menee hetki, mutta lihan kypsyessä ehdit tehdä muita hommia tai käydä vaikka happihyppelyllä. Mehevä possun uunifilee on erinomainen ruoka niin juhlaan kuin arkipyhään. Herkulliset uunivihannekset ...
Uunipäärynä - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaValmistusohjeet 1. Halkaise päärynät puoliksi, lado voidellulle uunivuoalle. 2. Pirskota viiniä/vettä päärynöiden päälle ja vuoalle. (Kosteuttaa paiston aikana ja viini antaa makua) 3. Valuta siirappia reilusti päärynöiden päälle, ripottele myös hieman fariinisokeria ja laita jokaisen puolikkaan päälle pieni voinokare. 4.