Murea lihapata syksyyn – Annikaruu | Lily
www.lily.fi › murea-lihapata-syksyynOct 28, 2019 · Lihapata on parasta lohturuokaa syksyn viileisiin päiviin ja tässä mainio ohje muillekin: Kermainen lihapata. 2x 700g karjalanpaistiliha; 1 prk mustapekka ruokakermaa; 4 porkkanaa; 1 lanttu; 2 sipulia; 2 lihaliemikuutiota; nokare voita; suolaa; pippuria; 4 laakerinlehteä; Laita uuni lämpeämään 250 asteeseen.
Kermainen lihapata - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaValmistusohjeet. Yhdistä kasariin maito,kerma,tomattipyree ja sinappi.Lisää worcestershirenkastike,paprika ja lihaliemi.Kiehauta.Mausta suolalla ja pippurilla.Puhdista ja viipaloi herkkusienet.Kuori ja lohko sipulit.Kuori ja suikalei porkkanat.Huuhdo ja suikaloi kesäkurpitsa.Kuumenna 2 tl voita paistinpannussa ja ruskista sienet.Lisää ...
Haminanpaisti - Mimmin keittiö - Vuodatus.net
mimminkeittio.vuodatus.net › lue › 2020Apr 17, 2020 · Lihapata karjalanpaistilihoista (kermainen lihapata) Pellillinen aprikoosi-rahkapiirakkaa; Sitruuna ja sitruuna-suklaamuffinssit muruseoksella; Mango-passion rahkapiirakat ja muutama omenapiirakka; Sitruunarahkasilmäpullat muruseoksella; Suklaa-appelsiinikakku, sitruunainen maitokakku ja tiikerikakku; Juustoinen pekoni-herkkusieni-sipulipiirakka
Kermainen lihapata | Valio
www.valio.fi › reseptit › kermainen-lihapataKermainen lihapata Punaviinissä haudutettu kermainen lihapata maistuu arjessa ja juhlassa. Karjalanpaistiliha on loistava pääraaka-aine myös muihin pataruokiin perinteisen karjalanpaistin lisäksi. Valmistusaika Työaika 20 min uunissa 3 h Yhteensä 3 h 20 min Vaikeustaso Ruoanlaiton harrastaja 9 arvostelua Siirry samankaltaisiin resepteihin Ainekset
Parhaat lihapadat | Soppa365
www.soppa365.fi › artikkeli › artikkelitNov 1, 2019 · Neljä tuntia 140-asteisessa uunissa takaavat, että liha on mureaa ja maku kohdallaan. Täydellinen karjalanpaisti Jos et ole aiemmin ruskistanut lihoja karjalanpaistiin, tee se nyt. Ruskistaminen onnistuu käytännöllisimmin todella kuumassa, jopa 300-asteisessa uunissa, jossa käväistyään lihat ovat valmiita kipattavaksi pataan.