Katso viinin annoskoot ja juomien menekki | Alko
www.alko.fi › juoma-ruoka › vinkitJos tarjolla on alkuruoka ja sille oma juomansa, on sen menekki usein yksi lasillinen (12 cl) henkilöä kohti. Lämpimän ruoan kera viiniä tarjotaan 1–2 lasillista (12 cl). Jos kyseessä on buffet-tarjoilu, menekki on noin 2–3 alkoholiannosta ruokailijaa kohti. Jos tilaisuuden vieraita on paljon, voit valita tarjolle hanaviinipakkauksen.
Juoma ja ruoka | Alko
www.alko.fi › juoma-ruokaLämpöä syksyyn. Katso 10 syytä rakastua Ranskaan ja tutustu Oktoberfest-oluisiin. Mukana myös satokauden parhaimmat reseptit! Juoma ja ruoka -osiosta saat laajan kattauksen artikkeleita juomien ja ruokien taustoista sekä niiden yhdistelemisestä. Osiosta löydät myös satoja herkullisia reseptejä juomasuosituksineen.