Suomen Sukututkimusseura | Kirkonkirjat
www.genealogia.fi › kirkonkirjatDigitoidut kirkonkirjat. Sukututkimus on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, sillä suurin osa seurakuntien kirkonkirjoista on digitoitu niiden alusta 1860-luvulle ja suhteellisen kattavasti aina 1900-luvun alkupuolelle saakka. Yli sata vuotta vanhoja digitoituja kirkonkirjoja pääsee tutkimaan Kansallisarkiston Digitaaliarkiston ja ...
Suomen Sukututkimusseura | Etusivu
https://www.genealogia.fi7.5.2022 · Suomen Sukututkimusseura ja Kari Kujansuu ovat solmineet yhteistyösopimuksen Digihakemisto-verkkopalvelun ylläpitämisestä. Yhteistyö koskee uutta Digihakemistoa, joka on julkaistu Kansallisarkiston poistaessa käytöstä Digitaaliarkiston ja keskittäessä digitaalisten aineistojen esittämisen uuteen Astia-palveluunsa.
Etusivu - Kansallisarkisto
kansallisarkisto.fiKansallisarkisto vastaa kansallisen asiakirjallisen kulttuuriperinnön säilymisestä. Se edistää tekoälyyn ja tieteen uudistuviin menetelmiin perustuvaa tiedonhallintaa sekä asiakirjatiedon avointa saatavuutta yhdessä asiakkaidensa kanssa. Katso toimipaikkojemme aukioloajat. Huomioi koronaohjeistus Kansallisarkistossa asioidessasi.
HisKi - Historiakirjat
https://hiski.genealogia.fi/historiaSuomen Sukututkimusseura. Historiakirjat. HisKi - Historiakirjojen hakuohjelma. Ohjeita hakuohjelman käyttöön. Hakutietokannan päivitykset. Tallennustilanne. Huom! Tietokanta ei sisällä tietoja kaikista Suomen seurakunnista, koska …
Aineistot - Kansallisarkisto
https://www.arkisto.fi/fi/aineistotKansallisarkistoon on hankittu myös runsaasti mikrofilmijäljennöksiä muiden arkistojen asiakirjoista. Suuri osa kaikkein käytetyimmästä aineistoista sekä mikrofilmeistä on digitoitu. Kansallisarkiston verkkopalveluissa ja tietokannoissa on valtavasti tietoa. Osa niiden sisällöstä on vapaasti selattavissa. Kansallisarkiston aineistot.
Sukututkimus - Kansallisarkisto
www.sukututkimus.fi › kansallisarkistoTutkijasalit: Kansallisarkisto tarjoaa kaksi tutkijasalia, mikrofilmihuoneen ja luettelosalin kansalaisten käyttöön ilmaiseksi sekä päivystäjän, joka opastaa muun muassa arkistoluetteloiden käytössä. Sähköiset tietopalvelut: muun muassa arkistotietokanta Vakka auttaa etsimään ja paikantamaan arkistotietoja.
Kirkonkirjat sukututkijan käytössä - Peda.net
https://peda.net/id/9634f9a2b8fKirkonkirjat sukututkijan käytössä. Laajenna. Jaa. Kirkonkirjat ovat kattavuutensa ja suhteellisen tarkkuutensakin tähden suomalaisen sukututkimuksen ylivoimaisesti tärkein lähdeaineistolaji. Alkuperäiset kirkonkirjat ovat kuitenkin seurakuntien ja Arkistolaitoksen arkistoissa, eikä niitä helposti anneta sukututkijan käsiteltäviksi.
Suomen Sukututkimusseura | Kirkonkirjat
https://www.genealogia.fi/kirkonkirjatDigitoidut kirkonkirjat. Sukututkimus on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, sillä suurin osa seurakuntien kirkonkirjoista on digitoitu niiden alusta 1860-luvulle ja suhteellisen kattavasti aina 1900-luvun alkupuolelle saakka. Yli sata vuotta vanhoja digitoituja kirkonkirjoja pääsee tutkimaan Kansallisarkiston Digitaaliarkiston ja ...
Sukututkimus - Kansallisarkisto
www.sukututkimus.fi/kansallisarkistoKaukolainaus: Kansallisarkisto lainaa aineistojaan maakunta-arkistoihin sekä muihin lainaoikeuden hankkineisiin laitoksiin (esim. kirjastot), joissa niihin voi käydä tutustumassa. Tilaukset tehdään asiointiarkiston- tai kirjaston kautta. Jäljennepalvelut: Kansallisarkiston aineistosta on mahdollista saada jäljenteitä maksua vastaan.
Etusivu - Kansallisarkisto
https://kansallisarkisto.fiKansallisarkisto vastaa kansallisen asiakirjallisen kulttuuriperinnön säilymisestä. Se edistää tekoälyyn ja tieteen uudistuviin menetelmiin perustuvaa tiedonhallintaa sekä asiakirjatiedon avointa saatavuutta yhdessä asiakkaidensa kanssa. Katso toimipaikkojemme aukioloajat. Huomioi koronaohjeistus Kansallisarkistossa asioidessasi.