Joulusilli - Reseptit - Arla
www.arla.fi › reseptit › joulusilliAloita valmistamaan joulusilli valuttamalla sillit ja leikkaa ne noin 2 cm kokoisiksi paloiksi. Kuori ja pilko sipuli. Sekoita keskenään kaikki ainekset. Jätä joulusilli maustumaan jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi, mielellään yön yli, ennen tarjoilua. Koristele joulusilli tuoreella tillillä ja tarjoile. Valmis! Arvioi resepti Ainekset
Joulusilli - Rajamäen
www.rajamaen.fi › reseptit › joulusilliRaaka-aineet 2 matjes-sillifilettä herkkukurkkukuutioita punasipulirenkaita kapriksia Kastike: 3 dl tomaattiketsuppia 3 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa 3 rkl ruokaöljyä 2 rkl sokeria Leikkaa sillifileet paloiksi. Sekoita kastikeainekset voimakkaasti vatkaten. Lado sillipalat kerroksittain kurkkukuutioiden, punasipulirenkaiden ja kastikkeen kanssa tölkkiin tai suoraan ruukkumaiseen ...
Joulusilli - Resepti | Kotikokki.net
www.kotikokki.net › reseptit › naytaOhjeet. -Mittaa liemen aineet kattilaan ja keitä niitä niin kauan että sipulit ovat pehmeitä ja porkkana siivut melkein kypsiä! -siivilöi liemi ja anna jäähtyä. -lado sillin palat,punasipulirenkaat ja mausteet kerroksittain lasitölkkiin. -kaada jäähtynyt liemi päälle ja katso että liemi peittää tolkissä olevat kokonaan.