Sotasampo
https://www.sotasampo.fi/fi/unitsSotasammon käyttäjiä ovat 1) ihmiset ja 2) tietokoneet. Käyttö tutkijoiden toimesta. Sotasampo tarjoaa sisältöjään loppukäyttäjälle erilaisten sovellusnäkymien kautta, joita ovat:
Jyrkinen - Sotapäiväkirjat 1939-1945
www.jyrkinen.fi › historia › sotapaivakirjatAug 18, 2019 · Talvisodan ja Jatkosodan sotapäiväkirjat. Seppo Jyrkinen, 18.04.2022 (alk. 18.08.2019) JR 45:n 8. komppanian sotapäiväkirjan kansi. Puolustusvoimain joukko-osastojen sotapäiväkirjat [1] ovat luettavissa internetin välityksellä. Jokainen komppania ja sitä suurempi yksikkö piti sotapäiväkirjaa, johon merkittiin tärkeimmät tapahtumat.
Sotapäiväkirjat – Portti
wiki.narc.fi › portti_uusi › imagesDec 08, 2009 · Sotapäiväkirjat on saatettu digitaaliseen muotoon ja asetettu Internetiin tarvitsijoiden käytettäväksi. Niiden tiedot on merkitty arkistolaitoksen Vakka-arkistotietokantaan, jonka kautta niitä haetaan luettavaksi. Tämän palveluympäristön tarkoituksena on antaa neuvoja ja ohjeita oikean päiväkirjan löytämiseksi tietokannasta.
Sotapäiväkirjat – Portti
wiki.narc.fi › portti › indexMikä on sotapäiväkirja? Sotapäiväkirja on päiväkirjamuotoon laadittu esitys tietyn yksikön toiminnasta tiettynä aikana. Sen avulla on mahdollisuus saada perustiedot siitä, missä alueella ja milloin joukko liikkui ja mihin sotatoimiin se osallistui. Myös rintaman takana suoritettu palvelus on yleensä kuvattu päiväkirjassa.
Sotasampo
www.sotasampo.fi › fi › unitsJoukko-osastojen sotapäiväkirjat (26 500). Lähde: Kansallisarkisto. Joukko-osastojen organisaatiokortit (500). Lähde: Kansallisarkisto. Sotien tapahtumat (11 300). Lähde: Aalto/SeCo; Sotavankimatrikkeli. Lähde: Kansallinen sotavankiprojekti; Lisäksi työssä on käytetty dataa lukuisista kirjallisuus- ja muista lähteistä. Käyttö ...