Alkupaloja italialaisittain | Maku
www.meillakotona.fi › artikkelit › alkupaloja-italiaOct 18, 2006 · Alkupaloja italialaisittain. Suomalaisen on helppo hurmaantua italialaiseen ruokaan. Raaka-aineet ovat yksinkertaisia, mutta aromikkaita. Tarjoa antipasti, alkupalat, mutkattomasti vaikka cocktailtikkujen avulla syötävinä, ruokahalua herättävinä pikkupaloina tuoreen leivän kera. Mausteiset fenkolit 2 (500 g) fenkolia 1/2 dl oliiviöljyä ...
Alkuruoka reseptit | Valio
www.valio.fi › reseptit › ryhmatAlkuruoka aloittaa aterian ja herättelee ruokahalun. Alkuruoaksi sopivat niin salaatit, keitot, leivät, kalat kuin piiraatkin. Alkuruokien valmistamisen ei tarvitse olla aikaa vievää, maukkaiden alkuruokien valmistus onnistuu tarvittaessa nopeastikin.
Italialainen menu ystäville | Anna.fi
anna.fi › ruoka › juhlatSep 12, 2013 · Italialainen ateria koostuu perinteisesti neljästä osasta. Antipasto – alkuruoka, primo – väliruoka, secondo – pääruoka ja dolce jälkiruoka. Antipastot vaihtelevat runsaasti alueista ja ateriasta riippuen, mutta usein syödään leikkeleitä tai marinoituja kasviksia.