Alkupalat - Reseptit - Arla
www.arla.fi › reseptit › kaikki-teematAlkupala aloittaa aterian ja herättää ruokahalun. Se virittää aistit valmiiksi pääruokaa varten, ja siksi alkupaloissa satsataankin usein paitsi makuun, myös annoksen ulkonäköön. Joillekin alkuruoka on aterian paras osa, joten siihen kannattaa panostaa. Jos pääruoka on tukeva, on alkupalana hyvä tarjota jotain pientä ja kevyttä.
Löydä maukkaat italialaiset alkupalat - Arla
www.arla.fi › reseptit › teematOlemme koonneet tälle sivulle parhaat italialaiset alkupalat. Inspiroidu erilaisista resepteistä ja löydä herkullisia ideoita koko perheen ruokiin! Alkupalat Italialainen Suodata Suodata Ateria (1) Aamupala Brunssi Eväs Herkut Illallinen Alkupalat Alkuruoka Jälkiruoka Pääruoka Iltapala Iltaruoka Lisuke Lisuke kalalle Lisuke pihville
Alkupaloja italialaisittain | Maku
www.meillakotona.fi › artikkelit › alkupaloja-italiaOct 18, 2006 · Mausteiset fenkolit 2 (500 g) fenkolia 1/2 dl oliiviöljyä 1 rkl valkoista balsamicoa 1 rkl pinjansiemeniä 2 valkosipulinkynttä merisuolaa ja mustapippuria myllystä 2–3 rkl oreganoa silputtuna Huuhtele fenkolit ja leikkaa lohkoiksi. Keitä vähässä, suolalla maustetussa vedessä purtavan pehmeiksi. Valuta fenkolit ja siirrä voideltuun uunivuokaan.