Hasselbackan perunat | Reseptit | Anna.fi
anna.fi › reseptit › hasselbackan-perunatSep 10, 2013 · Valmistusohje. Kuori perunat ja halkaise ne keskeltä kahtia. Tee perunan kaarevaan pintaan terävällä veitsellä vieri viereen viiltoja noin 2/3 perunan syvyydestä. siten, että se pysyy alaosasta koossa. Nosta perunat voideltuun uunivuokaan viiltopuoli ylöspäin tiivisti toisiinsa kiinni. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Hasselbackan perunat | Martat
www.martat.fi › reseptit › hasselbackan-perunatVoitele ne voisulalla tai pane voinokare jokaisen päälle. 3. Paista 225°C:ssa noin puoli tuntia. 4. Ota perunat uunista ja voitele niitä jälleen rasvalla ja ripottele pinnalle hiukan suolaa, juustoraastetta ja korppujauhoja. 5. Pane ne takaisin uuniin ja anna niiden paistua kypsiksi, noin 20-30 minuuttia. Testattu Marttakeittiössä.