Pellillinen mehevää tonnikala-katkarapu-fetapiirakkaa, myös ...
kulinaari.com › 2020 › 09Sep 2, 2020 · TONNIKALA-KATKARAPU-FETAPIIRAKKA (pellillinen), myös gluteeniton pohja: 5 dl vehnäjauhoja tai karkeaa gluteenitonta jauhoseosta 1 tl leivinjauhetta 250 g maitorahkaa 250 g (3 dl) kasviöljyä tai juoksevaa margariinia täyte: 300 g tonnikalapaloja vedessä, valutettuna 170 g isoja katkarapuja, sulatettuna ja valutettuna 200 g fetajuustoa murennettuna
Feta-tonnikalapiirakka - Calvo
www.calvo.fi › resepti › feta-tonnikalapiirakka1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 2. Sekoita pehmeä voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää joukkoon vesi ja suola. Esipaista piirakkapohjaa uunissa n. 5-10 minuutin ajan. 3. Sekoita kermaviili ja kananmunat keskenään kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. 4. Pilko tomaatit ja poista vetinen siemenosa, jotta piirakasta ei tule liian vetinen.