Koronarokotteiden yleisiä tunnettuja haittavaikutuksia ovat kuume, vilunväristykset, päänsärky, väsymys, lihas- ja nivelkivut, suurentuneet ja kipeät ...
WebFimean myöntämiä tunnuksia voi hakea osoitteesta vethava@fimea.fi Ilmoituksen voi tehdä myös täyttämällä Fimean kotisivuilta löytyvän eläinlääkkeiden haittavaikutusilmoitus …
ILMOITUS EPÄILLYSTÄ LÄÄKKEEN/ROKOTTEEN HAITTAVAIKUTUKSESTA SALASSA PIDETTÄVÄ I POTILAS III LÄÄKITYS IV ILMOITTAJA 6 Haittavaikutuksen kuvaus a oireet ja/tai diagnoosi, tutkimustulokset, hoito, mahdollinen uudelleenaltistus – b perussairaudet, allergiat – c aiempi altistus, rokotteella monesko annos
Fimean haittavaikutusilmoitusjaosto, FIMEA.EV@fimea.fi tai p. 029 522 3341 (vaihde) Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi. Musta kärkikolmio -merkintä lääkkeiden tuotetiedoissa
WebFimea ei ota haittavaikutusilmoituksia vastaan puhelimitse. Jos et voi tehdä ilmoitusta sähköisellä lomakkeella tai lähettää ilmoitusta postitse/turvasähköpostilla, voit soittaa, ja …
Fimea vastaanottaa vain Fimean turvasähköpostilla tehdyt lähetykset. Ammattilaisen ilmoitus Fimnet-käyttäjätunnuksella Fimnet-tunnuksilla toimiva haittavaikutusilmoituslomake poistuu käytöstä 1.3.2023.
WebHaittavaikutuksesta voi ilmoittaa Fimean haittavaikutusilmoituslomakkeella, joka täytetään ja lähetetään postitse Fimeaan. Vastaavat tiedot voi lähettää postitse myös …
Haittavaikutusilmoitus suositellaan tehtäväksi sähköisen asiointikanavan kautta. Asiointikanavan käyttö edellyttää Fimnet-tunnusta tai Fimean myöntämää tunnusta, joka on haettavissa osoitteesta vethava[at]fimea.fi Haittavaikutusilmoituksen voi tehdä myös Fimean verkkosivuilla täytettävällä lomakkeella (dot-lomake).
Koronarokotteiden yleisiä tunnettuja haittavaikutuksia ovat kuume, vilunväristykset, päänsärky, väsymys, lihas- ja nivelkivut, suurentuneet ja kipeät ...
WebFimea ei ilmoita erikseen haittavaikutusilmoituksen vastaanottamisesta eikä kommentoi ilmoitusta, ellei ole tarvetta pyytää lisäselvityksiä. Koronarokotteiden yleisiä …
WebToimi näin. Haittavaikutuksesta voi ilmoittaa Fimean sivuilta löytyvällä haittavaikutusilmoituslomakkeella, joka lähetetään postitse Fimeaan. Vastaavat tiedot voi …
Ilmoituksen voi tehdä myös täyttämällä Fimean kotisivuilta löytyvän eläinlääkkeiden haittavaikutusilmoitus -lomakkeen (dot-lomake) ja lähettämällä sen yllä ...
Vaihtoehtoisesti ilmoituksen voi tehdä Fimean haittavaikutusilmoituslomakkeella (PDF). Vastaavat tiedot voi lähettää postitse myös ilman kyseistä lomaketta.
Tutustu palveluihin, joissa tämä lomake on käytössä 1 kpl Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea Ilmoitus epäillystä lääkkeen/rokotteen haittavaikutuksesta Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea
Mikäli haittavaikutusilmoitus koskee koronarokotetta, on ilmoituksessa tärkeää mainita, mistä koronarokotteesta on kyse, ja onko kyse varianttirokotteesta (esim. Comirnaty Original/Omicron BA.1 , Comirnaty Original/Omicron BA.4-5 tai Spikevax bivalent Original/Omicron BA.1 ).
Fimean sähköinen haittavaikutusilmoitus kuluttajille. Myös kuluttajien on terveydenhuollon ammattilaisten ohessa mahdollista tehdä lääkkeistä tai lääkevalmisteista haittavaikutusilmoitus lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimealle. Epäilemistään tai todetuista haittavaikutuksista voi ilmoittaa myös sähköisesti.
WebMikäli yrityksellä ei ole Suomalaista Y-tunnusta ja henkilökuntaa, jolla suomalainen henkilötunnus, ilmoitetaan saatavuushäiriöstä PDF-lomakkeella. Ilmoitus tulee toimittaa …